ANFO-TV en on-demand løsning

Her legger vi ut digitale konferanser, webinarer og opptak som har interesse for våre medlemmer. Noe av dette er åpnet for alle.  Andre ting vil være eksklusivt for våre medlemmer og konferansedeltagere.

Ser du noe som er lukket som du gjerne skulle sett på? Ta kontakt med thomas@anfo.no eller send en SMS på 400 63 859.

Kommende ANFO-tv

Tidligere ANFO-TV on-demand

Case

Hvordan komme i gang med klimaarbeidet i ditt selskap?

Hvordan skal selskaper komme i gang med klimaarbeidet, uten å snuble inn i grønnvasking?

Foredraget passer spesielt godt for selskaper som gjerne vil sette klima på agendaen (i dag), men ikke helt vet hvor de skal begynne. Og for bedrifter som som vil lære mer om hvordan man kan lykkes med å formidle sine klimatiltak til omverdenen på en engasjerende og effektiv måte.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Slik ansetter du SEO, CRO og Google Ads-spesialister

Under korona har etterspørselen etter kompetanse innen digital markedsføring økt betraktelig. Kompetanse på SEO, CRO og Google Ads og annen betalt annonsering har aldri vært så ettertraktet som nå.
Skal du velge noen ting du skal ha «innomhus» og hente resten?
Hvordan shopper du byråtjenester i 2022?

Se on-demand
Innsikt

Gjør levering til ditt beste konkurransefortrinn

Hvordan kan du booste salget til peak, og kan du skape mersalg gjennom levering? Ja, det mener Kirsti Fløystøl, direktør for E-handelstjenester i Bring.

Det er viktig å tenke på at dine kunders preferanser for hvordan de ønsker å få sine varer levert er sammensatt av mange ulike faktorer. Derfor er det avgjørende at din nettbutikk gir flere valgmuligheter for levering, og at det gis både forutsigbarhet og fleksibilitet.

Se on-demand
Awards

ANFO Effekt kick-off 2021

Dette er startskuddet for ANFO Effekt 2021 som tradisjonen tro ender opp med en prisutdelingen og festmiddag i mars 2022. La deg inspirere av foredragsholdere som gir deg spennende innsikt om effekt og kreativitet.
Annonsører og byråer vil presentere noen av de beste og mest lærerike casene fra ANFO Effekt 2020.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Loyalty day

Norges viktigste møteplass for deg som jobber med kundelojalitet, performance eller CRM!
Lojalitet: i dag, i morgen, og dagen etter det. På kundens – og lovens – premisser.

Se on-demand
Awards

MMM 2021 PRISUTDELING

Gode kampanjer fortjener heder og ære!

Vi er overbevist om at et MMM med fokus på deling og læring er veien å gå for å skape enda mer effektiv kommunikasjon, i en verden som nå gir oss nesten uante muligheter.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Lever du bedre – presterer du bedre!

På dette webinaret vil Ole Petter Hjelle og Mads Kaggestad snakke om hvordan stimulere motivasjonen til gode mosjonsvaner og gevinstene det skaper basert på deres erfaring med oppfølging av næringslivet.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Se alt i den programmatiske verdikjeden

C ALT, uttales «Se Alt». En ny programmatisk plattform som friskmelder det digitale økosystemet, og løser utfordringer knyttet til manglende transparens, en lite effektiv verdikjede og dagens krav til personvern.

Se on-demand
Innsikt

Hva er ANFO?

ANFO Annonsørforeningen er en interesseorganisasjon for norske annonsører og markedsførere.
Våre medlemmer er store og små bedrifter fra de fleste bransjer.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Den Store Annonsørdagen 2021

Årets DSAD kommer med en MarTech-vri!

Programmet er som vanlig en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører andre kan lære, og bli inspirert av. Markedsføringsteknologi vil være et sentralt tema i løpet av dagen.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

In-housing vs. byrå?

Å skape en vellykket in-house satsning krever endringsledelse og en genuin åpenhet for forandring. Flere og flere norske annonsører velger å gjøre mer av markedsføringen selv, fremfor å sette bort arbeidet til byråer og konsulenter.

Bør du satse på in-housing, eksternt byrå eller begge deler? Det er noe vi håper å kunne gi svar på under dagens webinar.

Se on-demand
Case

Å skape bilder med lyd

Gjennom dette webinaret får du se og høre caseløsninger på hvordan bedrifter kan bygge merkevare gjennom å skape en lydidentitet. Du får innsikt i hvorfor bruk av podcast og radio er viktig, og hva lyd bringer med som virkemiddel.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

AdTech: Datakappløpet

Vi har invitert 16 aktører i bransjen til å svare på noen sentrale og viktige spørsmål. 
Alle blir stilt de samme spørsmålene, og får 10-15 minutter til å svare ut fra sitt perspektiv.

Se on-demand
Case

MMM digital kick-off

Få med deg 1 time fylt med inspirasjon og læring til årets Max Marketing Mix konkurransen.
Vi presenterer årets jury, viser deg hvordan du skriver et godt MMM case og sist men ikke minst presenterer noen av fjorårets vinner case.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Schrems II-domen – hvordan påvirker den oss?

I samarbeid med Draftit og Evertrust inviterer vi deg til webinar med fokus på Schrems II. Med oss har vi Jesper Thornberg – advokat med over 10 års erfaring fra personvern og IT sikkerhet, samt Nazli Pirayehgar, tidligere jurist på IMY (Datatilsynet i Sverige).

Se on-demand
Konferanse / Webinar

MarTech – Fra plattform til markedsføring

På dagens digitale konferanse tar vi deg med på hele kundereisen fra plattform til markedsføring. Bli inspirert til hvordan du kan bygge en MarTech stack.

Hva må gjøres i dag for å sikre konkurransefortrinn i morgen?
Hvordan kan du og ditt selskap forberede dere?
Hva bør dere tenke på?

Se on-demand
Case

Hvordan rekruttere frivillige?

Det å rekruttere blir mer og mer utfordrende for de fleste selskaper. Om man skal rekruttere frivillige til en organisasjon som opererer på flere ulike lokasjoner med et lavt budsjett, blir utfordringen kanskje enda større. Se hvordan Amedia hjalp Redningsselskapet med å skaffe rekordmange frivillige.

Se on-demand
Awards

Magnet Awards prisutdeling

Magnet Awards hedrer årets beste kommunikasjonsarbeid innen «employer branding» og rekruttering i Norge, og gir muligheten for arbeidsgivere å måle krefter med hverandre.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Fem ledestjerner til suksess

Strategi, vekst, innovasjon, omstilling og bærekraft, er sentrale temaer i alle bedrifter. Evnen til å jobbe målrettet og samtidig tilpasse, endre og finne nye løsninger både på kort og lang sikt kan være forskjellen på suksess eller fall. De som klarer å forstå markedet, forbrukerne, og ikke minst få aksept fra markedet og forbrukerne, er de som til slutt vinner.

Se on-demand
Case

Visste du dette om lyd?

Du blir mer synlig av å bli hørt
Musikk i markedskommunikasjon og markedsføring øker effekten med 30%
Lyd endrer adferd
Kun 38% av multinasjonale merkevarer har definert lyden av merkevaren
Vær tydelig i din audiovisuelle kommunikasjon

Få gode lyd-tips av Kristoffer Vangen fra Bauer Media.

Se on-demand
Awards

Effekt prisutdeling 18. mars

VELKOMMEN TIL
ANFO EFFEKT PRISUTDELING 🐝

Fra kl. 09:00 til ca 14.15 hedrer vi Effektvinnere, Spesialprisvinnere
og sist men ikke minst selve Grand Prix prisvinneren.
Følg med, her blir det spenning hele dagen!

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Har du trykket på omstillingsknappen?

ANFO i samarbeid med Berg Allum Strategi & Markedsføring inviterer til webinar om omstilling. Her får du tips til hvilke spørsmål organisasjonen bør stille seg jevnlig for å henge med. Du får også inspirasjon og konkrete råd for å sikre at du har rett produkt/tjeneste og kommunikasjon i en verden som er i konstant endring.

Se on-demand
Lov & Rett

Markedsføring – hva er tillatt?

Uansett hvilken kanal du bruker til markedsføring er det regelverk å ta hensyn til. Vi vil gjennomgå avgjørelser og endringer siden sist vi møttes. Vi skal borre i problemstillinger som markedsførere ofte opplever, og vi skal ta en sniktitt på fremtiden.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Markedsføring og målretting i 2021

Stadig flere nye teknologiske løsninger skal være med på å gjøre mulighetene rundt målrettet markedsføring både bedre og enklere.

Alt kan være personlig, skreddersydd og tilpasset hver enkelt person. Men med GDPR, Schrems II og nå bortfall av cookies, hvor enkelt er det å lage god markedsføring på forbrukerens premisser? Og blir målrettingen snart for målrettet for forbrukerne selv?

Bli med oss når vi spør flere aktører i bransjen om hvordan de jobber med målrettet markedsføring.

Se on-demand
Case

Hva er samtalebasert reklame?

I dette webinaret presenterer Cavai kort hva samtalebasert reklame er, hvordan gjør man dette på best mulig måte. De har også med noen case fra annonsørene og viser til konkrete praktiske eksempler. Casene blir presentert av annonsørene selv.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Rethink Retail

Velkommen til Rethink Retail.
ANFO i samarbeid med Schjærven Reklamebyrå gir deg en dag med inspirasjon og konkrete tips om hva som må til for å lykkes med å legge til rette for fremtidens handleopplevelser.

Se on-demand
Case

Når kundeservice går viralt!

I samarbeid med SAS Institute vil vi i ANFO løfte frem noen suksesshistorier. Først ut er Altibox og deres arbeid med kundeservice på sosiale medier. De klarer å skape en facebook-post om driftsstans om til fredagsunderholdning, og får voldsomt med engasjement fra sine følgere. Hva er strategien bak? Lønner det seg, og hvordan jobber kundeservicen til Altibox?

Se on-demand
Konferanse / Webinar

WTFUX? Oppnå fantastiske opplevelser

Ingen går inn for å lage dårlige brukeropplevelser; det er som regel bare resultatet av feil fokus i utviklingen av løsningen. I dette webinaret vil du og din bedrift lære hvordan dere med å sette rett fokus med riktige premisser for å lage bærekraftige digitale investeringer med fantastiske brukeropplevelser.

Se on-demand
Awards

Effekt kick-off: Hele uken

La deg inspirere av foredragsholdere som gir deg spennende innsikt om effekt, kreativitet, effektmåling mm.
Annonsører og byråer vil presentere noen av de beste og mest lærerike casene fra ANFO Effekt 2019.

Bli med på Effekt kick-off hele uken!

Se on-demand
Awards

MMM 2020 prisutdeling

Velkommen til den digitale prisutdelingen av MMM! Her finner du alle vinnerne fordelt på ulike kategorigrupper i hver sin video.
Gratulerer til alle vinnerne!

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Webinar om sosiale medier

ANFO i samarbeid med Ålreite Folk As inviterer til sosiale medier webinar.
Du vil lære viktigheten av å definere din digitale stemme på sosiale medier, og hvordan dette bør gjøres for nettopp deg og din bedrift.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Samtykkedialogen

Hva må gjøres og hvilke fallgruver må man unngå?

Kan innhold i og design av samtykkedialogen samt valg av dens presentasjon i tid og rom påvirke antall samtykker?

Samtykke til bruk av personopplysninger gir tillatelse til å bruke personopplysninger for økonomiske og ikke-økonomiske formål.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Den Store Annonsørdagen 2020

Passordbeskyttet konferanse.
På DSAD presenterer vi en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra og bli inspirert av. Vit også at vår eneste agenda i denne sammenheng er å bringe relevant faglig ekspertise til deg som markedsfører.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Martech 2020

Passordbeskyttet konferanse.

Opplev ANFO¨s MarTech-dag om igjen i vår on-demand løsning.

Se on-demand
Innsikt

Fremtidens markedsfører

Webinaret er åpent for alle!

Vi i ANFO vil gjerne slå et slag for markedsføreren og bransjen forøvrig ved å synliggjøre hvilke utfordringer man møter som markedsfører.

Se on-demand
Innsikt

Koronatracker, 4.

Det begynner å bli lenge siden 12.mars. Så langt har makroanalyser, og også vår egen ANFO korona-tracker, vist at sjokket har truffet veldig skjevt.

Se on-demand