Effektdagen 2024

Effekt hviler aldri! På Effektdagen på Deichman belyser vi effekt fra ulike perspektiver. Med casekonkurransene ANFO Effekt, ANFO Martech Awards, ANFO Magnet Awards og ANFO Kundeservice Awards, og i tillegg vårt pågående Effektprosjekt, understreker vi viktigheten av effekter og dokumentasjon av effekter av markedsføring, markedsføringsteknologi og employer branding-arbeid.

Velg mellom disse foredragene:

 • Introduksjon + Seneste nytt om Effektprosjektet ved Håvard Kvernaas Bakken og Sebastian Haarbye fra ANFO

  Det gleder oss å gi dere en oppdatering på «ANFO Effektprosjektet».  Dette prosjektet tar for seg en grundig analyse av 1200 unike markedsføringscase fra store og små, norske merkevarer. Vårt mål er å avdekke hva som faktisk driver effektiv kommunikasjon. Vi vil vise hvor langt vi er kommet i dette møysommelige arbeidet, og vise hvilke planer vi har fremover.

 • Bærekraft & Bullshit ved Cathrine Moksnes, Marketing Manager Ost i Tine

  Ni av ti markedsførere mener bærekraftkommunikasjon øker risikoen for grønnvasking. Hvor flinke må vi være før vi kan snakke om det vi gjør? Cathrine er opptatt av at vi ikke må gjemme historiene som kan inspirere andre til grønn vekst. Hva kjennetegner årets finalister og hva kan vi lære av det?

 • Kreativitet og AI ved Ole Fredrik Norbye, foredragsholder og jazzpianist

  Tradisjonelt har begrepet «kreativitet» vært assosiert med menneskelig tankevirksomhet, følelser og originalitet. Men hva skjer når AI kan overta mange av arbeidsoppgavene som «kreative mennesker» hadde før? Blir vår evne til å skape nye løsninger overflødig?

  AI er ikke en trussel mot menneskelig kreativitet, men en kraftig alliert som gir muligheter til å tenke utenfor boksen, bryte ned grenser og skape på måter vi aldri har forestilt oss før. AI er derfor ikke enden på kreativitet – men skaper en helt ny verden av muligheter – men også noen fallgruver. Det forteller Ole Fredrik mer om!

  Ole Fredrik Norbye er en av landets fremste eksperter på kreativitet og vil i dette foredraget fortelle om samspillet mellom kreativitet og AI.

Samarbeidspartnere

Andre events fra ANFO

Nytt fra ANFO