Ansatte

Marlene Rasmussen
Eventprodusent og medlemskoordinator
+47 975 25 969
Maria Ekberg Falster
Prosjektleder
+47 924 65 650
Thomas Rønnerud
Kommersiell direktør
+47 400 63 859
Julie Rønning-Arstad
Innholdsansvarlig
+47 916 46 432
Knud Fahrendorff
Daglig leder i Byråvalg som er eid av ANFO og Teft
+47 952 83 101

Hva er ANFO?

 

ANFO Annonsørforeningen er en interesseorganisasjon for norske annonsører og markedsførere. 

 

Våre medlemmer er store og små bedrifter fra de fleste bransjer. Det er bedriften som er medlem, det vil si at alle ansatte kan gjøre seg nytte av medlemskapet.

 

ANFO sier gjerne vi er markedsførerens beste venn. Vårt mål er til enhver tid å bidra til å skape de beste rammevilkår for organisasjoner og bedrifter som ønsker å markedsføre produkter, tjenester og synspunkter. Helt siden 1947 har vi arbeidet systematisk og målrettet for å påvirke bransjen, media og myndighetene på vegne av våre medlemmer.

Kort sagt, er det noe du som markedsfører er opptatt av, er vi det også.

Vi arrangerer spennende møteplasser, setter kompetanseheving i system og gjennomfører regelmessig relevante undersøkelser. 

Noen ganger er det riktig å heve stemmen og si bra klart og tydelig. Som oftest er det både mest effektivt og riktigst at ANFO går i bresjen på vegne av bransjen. Sakene kan gjerne være kontroversielle. Det være seg mangelfull transparens i bransjen, utfordringer knyttet til datadrevet markedsføring og personvern, spørsmål knyttet til medias prissetting og dokumentasjon, brand safety og mye annet. 

 

Internasjonalt

ANFO Norwegian Advertisers er en del av WFA og FEDMA, begge er viktige bransjeorganisasjoner med kontor i Brussel. WFA (World Federation of Advertisers) representerer de største og viktigste merkevareselskaper globalt, over 60 nasjonale annonsørorganisasjoner og rundt 90% av den globale reklameinvesteringen. FEDMA (Federation of European Direct and Interactive Marketing) ivaretar interessene til europeiske datadrevne markedsførere inn mot EU-kommisjonen.

 

Elect – byråvalg og evaluering

Ønsker ditt selskap å vurdere eksisterende byråsamarbeid, eller er på jakt etter nye, eksterne ressurser for markedsarbeidet? Ta kontakt med Elect, et firma eid av ANFO og Teft. Knud Fahrendorff er daglig leder og har tidligere ledet markedsarbeid i selskaper som Cloetta, Orkla og Tine og han har lang og solid erfaring fra å lede strategiske prosesser i merkevareavdelinger. Knud har oversikt og detaljkunnskap om organisering og prosesser hos en markedsfører og har god kompetanse innen byråtjenester, merkevare, byråvalg, analyse, organisering, forretningsstrategi, FMCG og retail. 

Styret

Aslak Sletten
Direktør Forsvarets mediesenter
Frode Fimreite
Kategoridirektør
Henrik Øinæs Habberstad
Head of brand and creative
Ingrid Amundsen
Markedsdirektør
Ingrid Lønning
Markedsdirektør
Jørgen Normann-Larsen
Markedsdirektør
Karianne Salicath
Chief Marketing Officer
Kathinka Sommerseth
Konserndirektør samfunnsansvar, marked og kommunikasjon
Lars Marius Lauten
Merkevaredirektør
Ole André Skarbøvik
Commercial Director
Paal Sprakehaug
Markedsdirektør
Thor-Vidar Ilje
Styreleder ANFO / Marketingdirektør