Å skape bilder med lyd

16. SEPTEMBER, 2021

KL. 09:00 - 10:00

Hørsel er vår raskeste sans og du kan kjenne igjen en lyd på 0,05 sekunder. Derfor skal man ikke se bort fra viktigheten av å bruke lyd i markedsføring.

Lyd påvirker oss, både bevisst og ikke minst ubevisst. Det kan vekke følelser, gjøre oss nostalgiske, gi oss en følelse av trygghet, få oss til å endre mening – og ikke minst endre atferd.

Gjennom lyd skapes det visuelle bilder, og merkevarens synlighet kommer til gjennom å bli hørt. Å bygge en identitet, skape en merkevare og gjøre seg gjenkjennelig gjennom lyd er en strategi som kan ansees som esset i ermet.

Gjennom dette webinaret får du se og høre caseløsninger på hvordan bedrifter kan bygge merkevare gjennom å skape en lydidentitet. Du får innsikt i hvorfor bruk av podcast og radio er viktig, og hva lyd bringer med som virkemiddel.

Vil du vite hvordan din bedrift kan skape en gjenkjennelig identitet basert på lyd? Ønsker du å forsterke din merkevare?
Dette er noe du vil få svar på under dagens webinar.

Samarbeidspartnere

Om foredragene

Program

Margareta Andersson – Ljudarkitekt på Efterklang – Om ljudets påverkan.

Vi är Efterklang – ett team ingenjörer, designers och tekniska specialister som har levererat prisvinnande projekt inom akustik, buller, vibrationer och ljuddesign i Norden och över hela världen sedan 1956.
Vi skapar ljudmiljöer och löser vibrationsfrågor – i alla skalor och inom alla sektorer.

 

Mathias Disen – Sjefsdesigner i DNB, med ansvar for DNBs Merkevareidentitet.
Han forteller om utviklingen av DNBs lydidentitet og litt om lydbranding generelt. Hva la de vekt på og hva tenker de om bruk av lyd i kommunikasjon?

 

 

Mattias Björkman – Head of Podcast Business, Bauer Media Audio

Under 2021 beräknas poddar omsätta 250 miljoner kronor i Sverige samtidigt som en tillväxt på 40% gör det till annonsmarknadens snabbat växande media.
Bauer Media är en av de ledande podcastaktörerna i Sverige och har som ledande radioaktör även god erfarenhet av att kombinera podcast och radio.

 

Espen Froestad – Programmatic Product Manager, GroupM.

Programmatisk lyd har etablert seg på medieplanen hos annonsører i hele verden, mens i Norge, er vi fortsatt i etableringsfasen. Hva er programmatisk lyd, og hvilke muligheter har man i Norge? Hvilke fordeler kan det gi deg som annonsør? Vi tar en titt på mulighetene vi har i dag.

Andre events fra ANFO

Nytt fra ANFO