Personvern – hvilket ansvar har du som annonsør

Velkommen til et av høstens mest lærerrike tema!

Det er gått 4 år siden GDPR ble innført i Norge og skapte hodebry for mange. Reglene er stadig i endring, de justers og tilpasses for hva som er lov og ikke lov innen personvern. Vet du hvilke regler som gjelder nå og hva de egentlig betyr i praksis?

På dette frokostseminaret får du alt du trenger å vite om dagens situasjon, hva som er forventet å komme og ikke minst konsekvenser for deg som annonsør.

Vi byr på spennende historier, diskusjoner og ikke minst konkrete nyttige tips for deg å ta med videre. ANFOs Jan Morten Drange leder paneldebatten, med deltagere fra ulike deler av bransjen som deler av sin kunnskap.

1
Innlegg av Erik Bugge, daglig leder og gründer av Kobler
Erik er grunnlegger av Kobler og brenner for menneskers rett til privatliv. Han har flere ganger vært invitert til EU parlamentet i Brussel for å diskutere lovgivningen rundt personvern. På dette frokostmøte vil han snakke om konsekvensen av DSA og DMA for digital reklame.

2
Innlegg av Karim Ghouas, teknologidirektør i Kobler
Karim har hovedansvaret for teknologien bak Kobler-plattformen. Han vil blant annet dele de utfordringer som Kobler har hatt og hvordan vi har valgt å løse disse i praksis.

3
Paneldebatt med:

– Jan Morten Drange, Administrerende direktør i ANFO
– Svein Eriksen, Director of Sales i NHST Media Group
– Jan Berthrand Danielsen, Country Manager i Adform
– Adrien Bjørnskau, General Manager RED dentsu X
– Carsten Gunnarstorp, advokat i ANFO
– Erik Bugge, CEO i Kobler

Samarbeidspartnere

Andre events fra ANFO

Nytt fra ANFO