Lever du bedre – presterer du bedre!

9. NOVEMBER, 2021

09:00 - 10:00

På dette webinaret vil Ole Petter Hjelle og Mads Kaggestad snakke om hvordan stimulere motivasjonen til gode mosjonsvaner og gevinstene det skaper basert på deres erfaring med oppfølging av næringslivet.

Hvordan kan synliggjøringen av mosjon som felles målsetting forebygge sykefravær, styrke lagfølelsen, utvide lederperspektivet og føre til flere i bedre form med de gevinster det skaper både på fysisk og mental helse.

Samarbeidspartnere

Om foredragene

Program

Program

 

På dette webinaret vil Ole Petter Hjelle og Mads Kaggestad snakke om hvordan stimulere motivasjonen til gode mosjonsvaner og gevinstene det skaper basert på deres erfaring med oppfølging av næringslivet. Hvordan kan synliggjøringen av mosjon som felles målsetting forebygge sykefravær, styrke lagfølelsen, utvide lederperspektivet og føre til flere i bedre form med de gevinster det skaper både på fysisk og mental helse.

 

Ole Petter Hjelle er lege, hjerneforsker, bestselgende forfatter og profesjonell foredragsholder. Han har en allsidig bakgrunn, blant annet som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton og over 7500 fallskjermhopp under beltet. Ole Petter har også 15 års ledererfaring fra det private næringsliv. Sammen med Mads Kaggestad jobber han med å stimulere bedrifter til å fokusere på helsefremmende arbeidsplasser gjennom blant annet mosjon og kosthold.

 

Mads Kaggestad er tidligere proffsyklist og utdannet næringslivsjournalist på BI. For tiden er han mest kjent som sportskommentator for TV2 på sykkel, og er særlig profilert i forbindelse med Sykkel-VM, Tour de Fjords og ikke minst Tour de France. Mads er også medeier i Avantas Aktiv, hvor han følger opp ulike bedrifter med totalt over 2000 ansatte for å skape en bedriftskultur som stimulerer motivasjonen til regelmessig- og bedret mosjonsatferd.

Andre events fra ANFO

Nytt fra ANFO