De siste handelstrendene

14. februar, 2023

Britt Otterdal Myrset deler de ferskeste handelstrendene, eksempler å la seg inspirere av samt gode tips til hvordan man selv kan bli en supernova i handel.

Det er krevende tider. Det er ingen tvil om at verden er mer usikker enn de fleste av oss har opplevd tidligere. Pandemien er ikke helt over og vi ser tydelige klimaendringer – vi MÅ endre måten vi lever på. Det er krig. Inflasjonen påvirker alle nordmenns lommebok og vi har energikrise. Vi har rett og slett ikke like mange penger å bruke på handel, så hvordan skal handelsbransjen gripe an dette? Hvem klarer å bli de nye stjernene på Retail himmelen, den neste supernovaen?

Foredraget er passordbeskyttet. Medlemmer får passord tilsendt fra: anfo@anfo.no

Ønsker du å bli medlem? Send mail til: thomas@anfo.no

Om foredragsholder

Program

Britt Otterdal Myrset er partner i Deloitte og leder en portefølje av tjenester knyttet til selskapers topplinjevekst og ledelsesagenda i Deloitte. Hun er Deloitte sin Consumer og Retail ekspert og har jobbet med handelsaktører i inn- og utland i over 20 år. Britt har levert store transformasjonsprosjekter i tillegg til rene vekststrategi og innovasjonsprosjekter. Hun er en engasjert og synlig aktør i Norges handelsdebatter.

Andre events fra ANFO

Nytt fra ANFO