Bli medlem: Gratis konferanser for ANFO medlemmer

ANFO har som mål å til enhver tid å bidra til å skape de beste rammebetingelser i Norge, for organisasjoner og bedrifter som ønsker å markedsføre produkter, tjenester og synspunkter. Vi arbeider systematisk og målrettet for å påvirke reklame- og mediemarkedet og myndighetene. Vi hjelper med stort og smått av det en markedsfører er opptatt av.

Kort sagt, er det noe du som markedsfører er opptatt av, er vi det også. I mange tilfeller er det kanskje både mest effektivt og riktigst at ANFO går i bresjen på vegne av bransjen. 

Vi setter opp spennende møteplasser, kompetanseheving og gjennomfører regelmessig relevante undersøkelser. Videre tar vi opp viktige og noen gang kontroversielle saker som ad fraud, manglende transparens og brand safety. Vi hjelper også med avtaleverk og enklere juridiske problemstillinger.

Våre medlemmer er store og små bedrifter fra de fleste bransjer. Det er bedriften som er medlem, det vil si at hele organisasjonen kan gjøre seg nytte av medlemskapet.

To medlemmer om medlemskap i ANFO:


Paal Sprakehaug, markedsdirektør i Nordea
«Vi har vært medlem i ANFO i en årrekke. Spesielt de siste årene, hvor vi innenfor Marketing har opplevde store endringer, finner vi det riktig å være aktivt med i en kompetent og relevant organisasjon som ANFO. Tilgang på relevante frokostmøter, konferanser samt solid nettverk bidrar til bra kompetanseløft. ANFO’s proaktive og tydelige stemme rundt digitalt annonsemarked har vært riktig og bidrar til felles forståelse for bransjen.  Jeg liker spesielt godt deres inkludering av oss som medlem og deres tydelige stemme – ANFO er en organisasjon vi i Nordea prioriterer å være medlem.»


Lars Marius Lauten, marketingdirektør i Mills.
«ANFO er uten tvil en viktig aktør i å ivareta interessen til norske markedsførere. Mills har vært medlem i ANFO i en årrekke, og jeg kan anbefale det på det sterkeste til alle andre annonsører og markedsfører; enten det dreier seg om å få faglig påfyll gjennom kurs, seminarer/nettverk eller det dreier seg om å støtte arbeidet til ANFO med å være en samlet og solid stemme som påvirker viktige rammebetingelser og transparensen  i annonsemarkedet.  I Mills bruker vi tilbudet aktivt, og setter pris på gratis seminarer og kurs av høy faglig kvalitet. Vi har også deltakere i noen av de fagspesifikke nettverkene, og tilbakemeldingene derfra er utelukkende positive.»

Bli medlem

Skriv inn navn, telefonnummer og e-post og vi kontakter deg med mer informasjon om medlemskap i ANFO.

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker