Awards

ANFO ønsker å sette kunnskap i system og bidra til at aktører i bransjen lærer av hverandre. Det får vi blant annet gjort gjennom våre konkurranser. Ved å løfte frem de beste arbeidene, skaper vi grobunn for læring og ved å dele det vi lærer blir vi alle flinkere og dermed vil nivået i bransjen heves. 

Disse konkurransene er vi stolte av å arrangere i det norske markedet:
ANFO Effekt

ANFO Effekt har engasjert hele bransjen siden 2012. Antall case i basen er nå godt over 1000. Dette er eksempler som viser at markedsføring kan gjøre en betydelig forskjell for bedrifter og merkevarer. Når man gjør ting riktig. Målet med ANFO Effekt er å fremheve fremragende markedskommunikasjon som evner å skape verdier. Casene evalueres etter kriteriene: 25% – Strategisk utfordring og målsetting. 25% – Idé, kreativitet og uttak av strategien. 50% – Resultatene.

Magnet Awards

2021 er første gang ANFO arrangerer Magnet Awards. Formålet med konkurransen er å hedre de beste arbeidene innen rekruttering og «employer branding». Med en slik konkurranse gir vi også arbeidsgivere muligheten til å måle krefter med hverandre. Vi siterer tidligere vinner – Du taper aldri i Magnet Awards: enten vinner du – eller så lærer du!

ANFO MarTech Awards 

I 2022 lanserer vi konkurransen ANFO MarTech Awards. Dette er en konkurranse som hedrer den beste bruken av eksisterende markedsteknologi i kombinasjon med kreativt innhold. Har du bidratt i arbeidet med et slik case? Send det inn og delta i konkurransen. 

Del denne siden:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker

Del denne siden:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin