Awards

ANFO ønsker å sette kunnskap i system og bidra til at aktører i bransjen lærer av hverandre. Det får vi blant annet gjort gjennom våre konkurranser. Ved å løfte frem de beste arbeidene, skaper vi grobunn for læring og ved å dele det vi lærer blir vi alle flinkere og dermed vil nivået i bransjen heves. 

Disse konkurransene er vi stolte av å arrangere i det norske markedet:

ANFO Effekt har engasjert hele bransjen siden 2012. Antall case i basen er nå nesten 1300. Eksempler som viser at markedsføring kan gjøre en betydelig forskjell for bedrifter og merkevarer. Når man gjør ting riktig. Målet med ANFO Effekt er å fremheve fremragende markedskommunikasjon som evner å skape verdier. Casene evalueres etter kriteriene: 25% – Strategisk utfordring og målsetting. 25% – Idé, kreativitet og uttak av strategien. 50% – Resultatene.

Påmelding av case 2023: stengt
Prisutdeling på Edderkoppen: 14. mars 2024

Magnet Awards ble første gang arrangert av ANFO i 2021. Formålet med konkurransen er å hedre de beste arbeidene innen rekruttering og «employer branding». Med en slik konkurranse gir vi også arbeidsgivere muligheten til å måle krefter med hverandre. Vi siterer tidligere vinner – Du taper aldri i Magnet Awards: enten vinner du – eller så lærer du!

Konkurransen åpner 1. mars. Frist for innsending av case 30. april.

ANFO MarTech Awards ble første gang lansert i 2022. Dette er en konkurranse som hedrer den beste bruken av eksisterende markedsteknologi i kombinasjon med kreativt innhold. Har du bidratt i arbeidet med et slik case? Send det inn og delta i konkurransen. 

Kundeservice Awards er et samarbeid mellom ANFO og VIRKE, og arrangeres for første gang i 2023. Formålet med konkurransen er å skape blest rundt det flotte arbeidet som utføres i et kundesenter/callcenter, enten man jobber med inngående eller utgående kundeservice- og salgsoppgaver. Konkurransen gjelder alle kanaler.

Påmelding av case 2023: stengt
Prisutdeling på Faksen Bar: 25. januar 2024

Del denne siden:

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker

Del denne siden: