MMM digital kick-off

26. AUGUST, 2021

KL. 09:00 - 10:00

Vi presenterer årets jury, viser deg hvordan du skriver et godt MMM case og sist men ikke minst presenterer noen av fjorårets vinnercase.

Samarbeidspartnere

Om foredragene

Program

Program:

 

Velkommen til MMM kick-off

Fredrik Petterson, direktør teknologi – ANFO

Fredrik vil gi en kort innføring i hva MMM er, hvilke kategorier du kan delta i og hva du må gjøre for å delta. Han vil også presentere året jury samt ta en prat med årets jurygeneral for å høre hva hun ser etter i et godt case.


 

Hvordan skrive et godt MMM case?

Nikolai Nordan Riibe, rådgiver – Morgenstern

Hva er hemmeligheten bak et godt case? Og hva skal til for å havne på pallen? Nikolai Nordan Riibe er rådgiver i reklamebyrået Morgenstern, og har skrevet flere vinner-case i både Anfo Effekt og MMM. Blant annet Grand Prix-caset fra 2019, to gull-case, to sølv-case og ett bronse-case fra ANFO Effekt. I tillegg til tre gull-case fra fjorårets MMM.


Vinneren av kategorien internmarkedsføring med caset: Fareblind (Annonsør: Samarbeid for Sikkerhet Bygge- og anlegg)

Dennis Tönnkvist, Art Director & Creative – HyperRedink
Øistein Skeie, Copywriter & Concept developer – HyperRedink

«Hør Dennis og Øistein fortelle om «Prosjekt Fareblind», en digital testlab som lar bygge- og anleggsarbeidere gjøre noe de absolutt ikke kan eller vil på arbeidsplassen: å leke med døden.»


Gullvinneren i kategorien: Årets callsenter 2020

Sverre Torjuul, styreleder og partner – Maskineriet

Å vinne Årets Callcenter handler ikke bare om å fortelle en god historie og beskrive gode prosjekter løst på en kreativ måte. Det handler like mye om god forankring i organisasjonen, bruke tid  og ressurser, samt god planlegging av innlevering. Sverre Torjuul har med sine selskaper vunnet prisen 5 ganger, samt årets Kundeservicemedarbeider.


 

Vinner av spesialprisen: Best bruk av sosiale medier med caset 422 Livreddende Facebookfilmer (Annonsør: Rødekors)

Pål Schultz, performance rådgiver i Try Opt

I dette caset viser vi hvordan relevans kan trumfe etablert best practice på sosiale medier. Med smart bruk av data og teknologi «lurte» vi algoritmene, og fikk 422 unike filmer til å fly på Facebook.


 

Gullvinneren i kategorien: Detaljhandel/Retail og direktesalg med caset 30 år på innsiden (Annonsør: Kondomeriet)

Lina Aas-Eng, rådgiver i Pol

Det er ikke bare lett å være markedsleder, man trenger en sterk merkevare slik at kommunikasjonen ikke bare løfter kategorien. Og Kondomeriet har et par utfordringer til; de kan ikke benytte seg av de store digitale økosystemene i Facebook- og Google-universet. Så hva gjør man da, for å sikre en effektiv kampanje som både gir effekt på merkevaren og i kassa?


 

Nytt fra ANFO