ANFO-TV en on-demand løsning

Her legger vi ut digitale konferanser, webinarer og opptak som har interesse for våre medlemmer. Noe av dette er åpnet for alle.  Andre ting vil være eksklusivt for våre medlemmer og konferansedeltagere.

Ser du noe som er lukket som du gjerne skulle sett på? Ta kontakt med thomas@anfo.no eller send en SMS på 400 63 859. Da kommer det nok et passord tilbake ganske omgående. Thomas er grei sånn.

Konkurranse

Effekt prisutdeling 18. mars

VELKOMMEN TIL
ANFO EFFEKT PRISUTDELING 🐝

Fra kl. 09:00 til ca 14.15 hedrer vi Effektvinnere, Spesialprisvinnere
og sist men ikke minst selve Grand Prix prisvinneren.
Følg med, her blir det spenning hele dagen!

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Har du trykket på omstillingsknappen?

ANFO i samarbeid med Berg Allum Strategi & Markedsføring inviterer til webinar om omstilling. Her får du tips til hvilke spørsmål organisasjonen bør stille seg jevnlig for å henge med. Du får også inspirasjon og konkrete råd for å sikre at du har rett produkt/tjeneste og kommunikasjon i en verden som er i konstant endring.

Se on-demand
Lov & rett

Markedsføring – hva er tillatt?

Uansett hvilken kanal du bruker til markedsføring er det regelverk å ta hensyn til. Vi vil gjennomgå avgjørelser og endringer siden sist vi møttes. Vi skal borre i problemstillinger som markedsførere ofte opplever, og vi skal ta en sniktitt på fremtiden.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Markedsføring og målretting i 2021

Stadig flere nye teknologiske løsninger skal være med på å gjøre mulighetene rundt målrettet markedsføring både bedre og enklere.

Alt kan være personlig, skreddersydd og tilpasset hver enkelt person. Men med GDPR, Schrems II og nå bortfall av cookies, hvor enkelt er det å lage god markedsføring på forbrukerens premisser? Og blir målrettingen snart for målrettet for forbrukerne selv?

Bli med oss når vi spør flere aktører i bransjen om hvordan de jobber med målrettet markedsføring.

Se on-demand
Case

Hva er samtalebasert reklame?

I dette webinaret presenterer Cavai kort hva samtalebasert reklame er, hvordan gjør man dette på best mulig måte. De har også med noen case fra annonsørene og viser til konkrete praktiske eksempler. Casene blir presentert av annonsørene selv.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Rethink Retail

Velkommen til Rethink Retail.
ANFO i samarbeid med Schjærven Reklamebyrå gir deg en dag med inspirasjon og konkrete tips om hva som må til for å lykkes med å legge til rette for fremtidens handleopplevelser.

Se on-demand
Case

Når kundeservice går viralt!

I samarbeid med SAS Institute vil vi i ANFO løfte frem noen suksesshistorier. Først ut er Altibox og deres arbeid med kundeservice på sosiale medier. De klarer å skape en facebook-post om driftsstans om til fredagsunderholdning, og får voldsomt med engasjement fra sine følgere. Hva er strategien bak? Lønner det seg, og hvordan jobber kundeservicen til Altibox?

Se on-demand
Konferanse / Webinar

WTFUX? Oppnå fantastiske opplevelser

Ingen går inn for å lage dårlige brukeropplevelser; det er som regel bare resultatet av feil fokus i utviklingen av løsningen. I dette webinaret vil du og din bedrift lære hvordan dere med å sette rett fokus med riktige premisser for å lage bærekraftige digitale investeringer med fantastiske brukeropplevelser.

Se on-demand
Konkurranse

Effekt kick-off: Hele uken

La deg inspirere av foredragsholdere som gir deg spennende innsikt om effekt, kreativitet, effektmåling mm.
Annonsører og byråer vil presentere noen av de beste og mest lærerike casene fra ANFO Effekt 2019.

Bli med på Effekt kick-off hele uken!

Se on-demand
Konkurranse

MMM 2020 prisutdeling

Velkommen til den digitale prisutdelingen av MMM! Her finner du alle vinnerne fordelt på ulike kategorigrupper i hver sin video.
Gratulerer til alle vinnerne!

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Webinar om sosiale medier

ANFO i samarbeid med Ålreite Folk As inviterer til sosiale medier webinar.
Du vil lære viktigheten av å definere din digitale stemme på sosiale medier, og hvordan dette bør gjøres for nettopp deg og din bedrift.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Samtykkedialogen

Hva må gjøres og hvilke fallgruver må man unngå?

Kan innhold i og design av samtykkedialogen samt valg av dens presentasjon i tid og rom påvirke antall samtykker?

Samtykke til bruk av personopplysninger gir tillatelse til å bruke personopplysninger for økonomiske og ikke-økonomiske formål.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Den Store Annonsørdagen 2020

Passordbeskyttet konferanse.
På DSAD presenterer vi en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra og bli inspirert av. Vit også at vår eneste agenda i denne sammenheng er å bringe relevant faglig ekspertise til deg som markedsfører.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Martech 2020

Passordbeskyttet konferanse.

Opplev ANFO¨s MarTech-dag om igjen i vår on-demand løsning.

Se on-demand
Innsikt

Fremtidens markedsfører

Webinaret er åpent for alle!

Vi i ANFO vil gjerne slå et slag for markedsføreren og bransjen forøvrig ved å synliggjøre hvilke utfordringer man møter som markedsfører.

Se on-demand
Innsikt

Koronatracker, 4.

Det begynner å bli lenge siden 12.mars. Så langt har makroanalyser, og også vår egen ANFO korona-tracker, vist at sjokket har truffet veldig skjevt.

Se on-demand