Global Marketer Week i Toronto

En gang i året møtes markedsførere fra hele verden på WFA (World Federation of Advertisers) sin Global Marketer Week (GMW). Et par tettpakkede og svært

Les mer

Hør ANFO-podkasten

Velkommen til Anfopodden! For, av og med fagfolk. Her gjør vi dypdykk i interessante temaer, trender, nyheter og intervjuer av kjente og kjære bransjeprofiler.

Tusen takk til våre samarbeidspartnere: Publicis Groupe, DN Media Group, Aller, Penetrace, Amedia Marked, Kobler, Adobe, Los & Co, Channel Factory, Bauer Media Group, Oculos og RedAnt.

ANFO Awards

ANFO ønsker å sette kunnskap i system og bidra til at aktører i bransjen lærer av hverandre. Det får vi blant annet gjort gjennom våre konkurranser. 

Ved å løfte frem de beste arbeidene, skaper vi grobunn for læring og ved å dele det vi lærer blir vi alle flinkere og dermed vil nivået i bransjen heves. 

Bli med i ANFO Academy

Her finner du både korte og konkrete innføringer i forskjellige emner, samt lengre kurs og skoler.

De fleste korte innføringer er inkludert i medlemskapet, men noen tar vi også en liten avgift for. Sertifiseringer legges også ut under denne tjenesten og ved gjenomført kurs og eksamen tilsendes du sertifikat på e-post (og du kan se de ulike sertifiseringene under «mitt Dashboard»)