Samarbeidspartnere

ANFO er avhengig av å ha gode samarbeidspartnere og sponsorer for å opprettholde og videreutvikle våre produkter. Her er en oversikt over alle sponsorer. Ønsker du mer informasjon om et sponsorat? Ta kontakt med thomas@anfo.no

Adobe is changing the world through digital experiences. Our creative, marketing and document solutions empower everyone — from emerging artists to global brands — to bring digital creations to life and deliver them to the right person at the right moment for the best results.


Aller Media et av Norges ledende og diversifiserte media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten ligger i media med en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet samt en bred portefølje av digitale siter. I tillegg eier de kommunikasjonshuset Ahead Group Norway og har også etablert mange nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet Lommelegen, Kode24 og Elbil24.


Amedia Salg og Marked AS har salgsansvaret for all nasjonal reklameomsetning samt oppfølgingsansvaret for lokal reklameomsetning i Amedia-konsernet. Dette innebærer blant annet ansvaret for reklamesamkjøringen Amedia Marked, som er landets største samkjøring av lokale medier, samt Nettavisen. Samkjøringen representerer det absolutt største nettverket av aviser i Norge, med sine 100 lokalaviser.


Bauer Media AS driver riksdekkende reklamefinansierte radiokanaler der alle er tilgjengelig nasjonalt på DAB, via våre apper og på nett. Bauer Media har ca 1.75 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.


Channel Factory hjelper merkevarer og byråer med å kjøpe YouTube og sosiale medier mer effektivt. Unike innholdsanalyser gjør at vi finner både trygt (Brand Safe) og passende (Brand Suitable) innhold for den enkelte merkevare. Gjennom inkluderingslister på 49 språk, kan merkevarer være trygge på at deres mediebudsjetter blir investert i tråd med den enkelte merkevarens DNA og verdier. Merkevare-tilpassede lister gir beviselig økt ROI og bedrer langsiktig merkevarebygging. 

Channel Factory er opptatt av å jobbe for et mer mangfoldig og inkluderende digitalt økosystem gjennom bevisste medieinvesteringer. Vi er stolt global partner av Google gjennom YouTube Measurement Program.


Dagens Næringsliv er Norges viktigste leverandør av nyheter, historier og meninger om næringsliv, økonomi og samfunn. Avisen ble etablert i 1889 og eies og gis ut av konsernet NHST Media Group.


Reklamebyrået Los & Co omtaler seg selv som kreative problemløsere som legger sin stolthet i å definere de reelle utfordringene. De vil være kundenes viktigste kommersielle partner, gjennom å forene kreativitet, forretningsforståelse, teknologi og nettverk.


Oculos er et Norges ledende miljø innen CRM, Loyalty og Marketing Technology og vi jobber med kundedialoger, kundeklubber, bonusprogrammer og marketing automation for å nevne noe. Vi rommer en unik kombinasjon av tjenester innen CRM, marketing technology, performance og innholdsproduksjon under ett tak, og opplever nå stor vekst. Derfor har vi behov for å utvide vår Tech-avdeling.


Opinion er Norges største analysebyrå, og leverer skreddersydde løsninger til virksomheter i alle bransjer i privat og offentlig sektor. Vi lager skreddersydde metoder og analysemodeller som gir innsikt og bringer deg videre.


Penetrace er en marketing intelligence-plattform som gir deg svar på hvilke markedsaktiviteter som gir effekt på kort og på lang sikt.


Starcom er et innovativt mediebyrå med kompetanse innen kommunikasjon, medier og teknologi. De hjelper deg å sikre at innhold, medieflater og data spiller på lag, med mål om å skape opplevelser for forbruker og resultater for kundene sine.


Red Ant er et fullverdig produksjonsbyrå med 16 flittige filmskapere, animatører, musikere og postprodusenter. De lager film for alt fra offentlige oppdragsgivere til velkjente merkevarer, små start-ups og landets fremste reklamebyråer.

Del denne siden:

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker

Del denne siden: