Samarbeidspartnere

ANFO er avhengig av å ha gode samarbeidspartnere og sponsorer for å opprettholde og videreutvikle våre produkter. Her er en oversikt over alle sponsorer. Ønsker du mer informasjon om et sponsorat? Ta kontakt på thomas@anfo.no

Aller Media et av Norges ledende og diversifiserte media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten ligger i media med en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet samt en bred portefølje av digitale siter. I tillegg eier de kommunikasjonshuset Ahead Group Norway og har også etablert mange nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet Lommelegen, Kode24 og Elbil24.


Amedia Salg og Marked AS har salgsansvaret for all nasjonal reklameomsetning samt oppfølgingsansvaret for lokal reklameomsetning i Amedia-konsernet. Dette innebærer blant annet ansvaret for reklamesamkjøringen Amedia Marked, som er landets største samkjøring av lokale medier, samt Nettavisen. Samkjøringen representerer det absolutt største nettverket av aviser i Norge, med sine 100 lokalaviser.


Bauer Media AS driver riksdekkende reklamefinansierte radiokanaler der alle er tilgjengelig nasjonalt på DAB, via våre apper og på nett. Bauer Media har ca 1.75 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.


Bisnode arbeider med å tolke, foredle og forstå data som ligger til grunn for våre kunders forretningsbeslutninger. De leverer kvalitetssikrede data og tusentalls av beslutningsunderlag til foretak, myndigheter, kommuner og organisasjoner hver eneste dag.


Clear Channel er Norges største tilbyder av utendørsreklame. De når hele 65% av befolkningen på en uke med 42.000 flater over hele landet. Hver dag forbinder de annonsører med tusenvis av mennesker via inspirerende kampanjer. Med et bredt nettverk av klassiske og digitale reklameflater i befolkningstette områder i hele Norge, er utendørs en treffsikker og nyskapende kanal som gir mye igjen for reklamekronene.


Dagens Næringsliv er Norges viktigste leverandør av nyheter, historier og meninger om næringsliv, økonomi og samfunn. Avisen ble etablert i 1889 og eies og gis ut av konsernet NHST Media Group.


Diar er et kommersielt samarbeid mellom Aller Media og Amedia, eid 50/50 av hver part. Selskapet står på utsiden med sin egen teknologi, produkter og erfarne rådgivere. Vi fokuserer på å tilby dekningskampanjer og annonsering basert på aID, både i målretting og rapportering i etterkant.Hyper er et av Norges største reklamebyråer. Vår kraft er kreativitet, men vi gjør det etter Hyper-metoden. En metode hvor reklame og innhold blir ett. Det betyr at vi tenker konvertering helt fra starten av den kreative prosessen, og at vi har med oss det konseptuelle i alle deler av kundeopplevelsen. Vi har hele ekspertisen samlet under ett tak og jobber over hele spennet fra innsikt og strategi til kreativ konseptutvikling, innhold, film, motion, design, UX, webutvikling og performance. Vi er dedikerte fagfolk med en kompromissløs holdning til kvalitet og effekt. Fagfolk som bruker hele verktøykassa for å skape et best mulig resultat.Kobler er et lite og uavhengig miljø av analytiske teknologer og kloke kommunikatører. De samarbeider med landets største mediehus, og hjelper annonsører med å plassere konkrete og kreative budskap i relevante redaksjonelle miljø.


Reklamebyrået Los & Co omtaler seg selv som kreative problemløsere som legger sin stolthet i å definere de reelle utfordringene. De vil være kundenes viktigste kommersielle partner, gjennom å forene kreativitet, forretningsforståelse, teknologi og nettverk.


Oculos er et Norges ledende miljø innen CRM, Loyalty og Marketing Technology og vi jobber med kundedialoger, kundeklubber, bonusprogrammer og marketing automation for å nevne noe. Vi rommer en unik kombinasjon av tjenester innen CRM, marketing technology, performance og innholdsproduksjon under ett tak, og opplever nå stor vekst. Derfor har vi behov for å utvide vår Tech-avdeling.


Penetrace er en marketing intelligence-plattform som gir deg svar på hvilke markedsaktiviteter som gir effekt på kort og på lang sikt.


Starcom er et innovativt mediebyrå med kompetanse innen kommunikasjon, medier og teknologi. De hjelper deg å sikre at innhold, medieflater og data spiller på lag, med mål om å skape opplevelser for forbruker og resultater for kundene sine.


Red Ant er et fullverdig produksjonsbyrå med 16 flittige filmskapere, animatører, musikere og postprodusenter. De lager film for alt fra offentlige oppdragsgivere til velkjente merkevarer, små start-ups og landets fremste reklamebyråer.


Del denne siden:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker

Del denne siden:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin