ANFO gjør det ganske bra

Vi har hentet hjem en rekke priser i WFA Presidents Awards.

Denne illustrasjonen er vi stolte over. Dette er en oversikt over ANFO sin uttelling i WFA sin Presidents Award konkurranse. Som vi ser så har ANFO tatt med seg hele 5 utmerkelser fra denne globale og relativt prestisjefylte kåringen. Det har vi gjort på kun 7 forsøk siden vi første gang ble med i konkurransen i 2017. Akkumulert plasserer dette oss helt i tet sammen med stormakter som USA og UK.

“WFA Presidents Award recognizes initiatives run by national advertiser associations that have helped advance the marketer’s agenda and contribute to positive change in the marketing industry and society. Submissions were judged on their ability to compellingly demonstrate that they had made a measurable impact and could be replicated in other markets.”

Tidligere i år vant vi med caset Orchestrated Prizes and Awards System. Caset handler om hvorfor vi i ANFO har konkurranser som ANFO Effekt, ANFO MarTech Awards og ANFO Magnet Awards. Og ikke minst hva dette betyr for det norske markedet. 

Vi er stolte over prisene vi har mottatt i WFA Presidents Awards.

Del dette innlegget: