ANFO-TV en on-demand løsning

ANFO-TV er en seksjon hvor vi legger ut digitale konferanser, webinarer og opptak som har interesse for våre medlemmer. Noe av dette er åpnet for alle.  Andre ting vil være eksklusivt for våre medlemmer og konferansedeltagere.

Ser du noe som er lukket som du gjerne skulle sett på? Ta kontakt med thomas@anfo.no eller send ham en SMS på 400 63 859. Da kommer det nok et passord tilbake ganske omgående. Thomas er grei sånn.

Gratis

Gjør levering til ditt beste konkurransefortrinn

Hvordan kan du booste salget til peak, og kan du skape mersalg gjennom levering? Ja, det mener Kirsti Fløystøl, direktør for E-handelstjenester i Bring.

Det er viktig å tenke på at dine kunders preferanser for hvordan de ønsker å få sine varer levert er sammensatt av mange ulike faktorer. Derfor er det avgjørende at din nettbutikk gir flere valgmuligheter for levering, og at det gis både forutsigbarhet og fleksibilitet.

Se on-demand
Gratis

Hva er ANFO?

ANFO Annonsørforeningen er en interesseorganisasjon for norske annonsører og markedsførere.
Våre medlemmer er store og små bedrifter fra de fleste bransjer.

Se on-demand
Gratis

Medlemsfilm ANFO

Se videoen der Nordea, Aller Media og Bademiljø forteller om noen av de mange fordelene ved å være medlem i ANFO.

Se on-demand
Gratis

Visste du dette om lyd?

Du blir mer synlig av å bli hørt
Musikk i markedskommunikasjon og markedsføring øker effekten med 30%
Lyd endrer adferd
Kun 38% av multinasjonale merkevarer har definert lyden av merkevaren
Vær tydelig i din audiovisuelle kommunikasjon

Få gode lyd-tips av Kristoffer Vangen fra Bauer Media.

Se on-demand
Gratis

Når kundeservice går viralt!

I samarbeid med SAS Institute vil vi i ANFO løfte frem noen suksesshistorier. Først ut er Altibox og deres arbeid med kundeservice på sosiale medier. De klarer å skape en facebook-post om driftsstans om til fredagsunderholdning, og får voldsomt med engasjement fra sine følgere. Hva er strategien bak? Lønner det seg, og hvordan jobber kundeservicen til Altibox?

Se on-demand
Gratis

WTFUX? Oppnå fantastiske opplevelser

Ingen går inn for å lage dårlige brukeropplevelser; det er som regel bare resultatet av feil fokus i utviklingen av løsningen. I dette webinaret vil du og din bedrift lære hvordan dere med å sette rett fokus med riktige premisser for å lage bærekraftige digitale investeringer med fantastiske brukeropplevelser.

Se on-demand