Eksklusive markedsundersøkelser og analyser

Som ANFO-medlem får du konkurransefortrinnet du trenger med oppdatert innsikt og analyser.

Vår samling av markedsundersøkelser gir deg en uvurderlig fordel i markedsføringsverdenen. Som medlem og samarbeidspartner hos ANFO, får du tilgang til nøkkelinformasjon om ditt marked, som vil gjøre deg og selskapet ditt mer effektiv i kommunikasjons- og markedsføringsstrategier.

Vi utfører markedsundersøkelser jevnlig gjennom året, og resultatene av disse deles stort sett eksklusivt med medlemsbedrifter og samarbeidspartnere. Den store annonsørrapporten er en anerkjent kilde innen bransjen, og blir brukt på både skoler og universiteter, i tillegg til å fungere som en rettesnor for bransjen.

Vi har også startet et stort analyseprosjekt om effekt i markedsføring. Dette baserer seg på et korpus med over 1100 caseinnsendelser til ANFO Effekt gjennom en periode på 10 år. Denne omfattende samlingen av data kan hjelpe deg med å forstå hva som virkelig fungerer i bransjen og hvordan du kan maksimere effekten av kampanjene dine.

Den store annonsørrapporten for 2023 blir presentert på DSAD den 12. oktober, og er eksklusivt tilgjengelig for våre medlemmer etter dette. Les mer om DSAD her og book din billett i dag.

Forventningsbarometeret publiserer en gang i kvartalet og avdekker temperaturen i markedet. Les om resultatene for Q1 2023 her.

ANFOs Håvard Kvernaas Bakken da har presenterte Den Store Annonsørrapporten 2022 på DSAD i fjor.

Ved å holde deg oppdatert med vår innsikt og analyse, kan du ta smarte avgjørelser og forme suksessrike strategier for din virksomhet. Ikke gå glipp av den unike muligheten til å styrke markedsføringskampanjene dine og oppnå enestående resultater.

Ta kontakt med vår medlemsansvarlige Thomas Rønnerud for å starte prosessen med å bli ANFO-medlem i dag.

Del dette innlegget: