Teknologisk ekspertise og AI-skolen

ANFOs ekspertise innen teknologi gir medlemmene en konkurransedyktig fordel i den digitale tidsalderen.

Med et stadig skiftende landskap innen markedsføring og teknologi, er det avgjørende å holde seg oppdatert for å kunne lykkes i fremtiden. ANFO har derfor et sterkt fokus på å tilby medlemmene våre både kunnskap og kompetanse innen fagfeltet. Vårt utvalg av kurs og skoler er designet for å gi en dypere forståelse av de nyeste trendene og verktøyene som driver bransjen fremover.

Se oversikten over våre eventer og skoler her.

En av ANFOs mest fremtredende satsninger er kompetanseheving innen AI. Vi har blant annet etablert AI-skolen som ledes av Teknologidirektør Fredrik Pettersson. På dette kurset får deltakerne innsikt i kunstig intelligens og dens påvirkning på markedsføring. Deltagerne lærer om hva generativ AI er, hvordan det fungerer, hva det kan brukes til og sist men ikke minst, hva det ikke kan brukes til. Kursdeltagerne får også en praktisk innføring i  ChatGPT, Midjourney og DALL•E 2.

ANFOs Fredrik Pettersson leder blant annet AI-skolen.

Å henge med på den digitale utviklingen, spesielt innen AI, er essensielt for enhver organisasjon som ønsker å bevare sin konkurranseevne og oppnå fremtidig suksess. AI påvirker alle aspekter av forretningen, fra kundeopplevelse til operasjonell effektivitet. Organisasjoner som ANFO, som har en rik historie med å påvirke bransjen, media og myndigheter, kan hjelpe medlemmer med å holde tritt med disse endringene. Som medlem av ANFO får bedrifter også tilgang til verdifulle ressurser, nettverk og oppdateringer om siste trender, slik at de kan forbli i forkant av endringene i den digitale tidsalderen.

Fredrik Pettersson, Teknologidirektør i ANFO

ANFOs engasjement for teknologi stopper imidlertid ikke ved AI-skolen. Vi arrangerer årlig konferanser med fokus på teknologi og kunstig intelligens. Hit inviterer vi forelesere fra inn- og utland som deler av sin kunnskap. I tillegg arrangerer vi konkurransen ANFO MarTech Awards som hedrer de beste arbeidene innen bruk av markedsteknologi.

ANFO MarTech Awards ble for første gang arrangert i 2022 med stor suksess. Bildet er fra konkuransens prisutdeling på Ingensteds.

ANFOs teknologiske kompetanse gir medlemmene våre en betydelig fordel. Vi hjelper dem med å navigere i den komplekse digitale virkeligheten og bistår med relevant undervisning og rådgivning. Ekspertisen vår fungerer som en pålitelig og ikke minst upartisk veiviser, og gir medlemmene selvtillit til å utnytte teknologien til sitt fulle potensial og oppnå imponerende resultater.

Ta kontakt med vår medlemsansvarlige Thomas Rønnerud for å starte prosessen med å bli ANFO-medlem i dag.

Del dette innlegget: