«Hete resultater» for årets Grand Prix vinner: finn.no

Med caset «Granka, Granka, Granka!» vant finn.no både gull i kategorien Smart Singel og konkurransens gjeveste pris: Grand Prix!

Juryen begrunner prisen Årets Grand Prix slik: Prisen går til en aktør som leverer utsøkt markedsarbeid og veldokumenterte resultater. Caset er en fryd å lese. Til tross for sterk konkurranse, har årets edleste metallvinner klart å trenge gjennom det tette skydekket – med en solstråle av en kampanje.

Grand Prix vinneren har i en tid med økt flyskam likevel klart å øke salget. Musikkvideoen har blitt en viral hjertevarmer. Barna nynner og elsker låta. Hetere resultater skal man lete lenge etter! Vi gratulerer finn.no med «Best in class 2019»!

Se Hanne Lill Johnsen i Finn.no og Ole Kristian Hustad i Morgenstern bli intervjuet av Kampanje HER


Vi gratulerer finn.no!

Del dette innlegget: