Processed with VSCO with c1 preset

ANFO MarTech Stack Check  

ANFO lanserer et nytt produkt eksklusivt for våre medlemmer.

Aldri før har annonsører brukt mer penger på MarTech og aldri før har det vært mer usikkerhet rundt akkurat disse investeringene. Kostnadene ved å gjøre feilinvesteringer er store.

Vi vet at vi trenger slik teknologi, men hvor mye, hva, hvilke tilbydere skal vi vurdere og ikke minst hvordan bør denne miksen se ut? Hva kan vi gjøre internt? Hvilke investeringer trenger vi gjøre eksternt? Hvem skal vi egentlig be om råd? Spørsmålene er mange!

Vi i ANFO har den kompetansen du trenger for å bidra i diskusjoner og valgprosesser i din bedrift, og vi er 100% nøytrale og objektive.

Alle våre medlemmer får nå tilgang på inntil 2 timers MarTech-rådgivning som en del av medlemskapet.

Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet som ANFO medlem, kontakt Fredrik Petterson på fredrik@anfo.no

Event og skoler i høst

ANFO setter alltid relevante og viktige tema på agendaen. Nettopp derfor har vi også etablert ANFO MarTech Academy – et tilbud for dem som ønsker å gå i dybden på dette spennende tema. Oppstart den 20. august. Info og påmelding:

Temaet MarTech dekkes grundig på flere av våre eventer til høsten.  På MarTech 2020 den 10. september får du en dag fullpakket med givende foredrag. Info og påmelding:

Vil du bli med i ANFOs nettverksgruppe for MarTech og AdTech advanced, ta kontakt med oss i ANFO på anfo@anfo.no for mer informasjon. Nettverksgruppene er gratis for våre medlemmer. 

Del dette innlegget:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker