e-handel_anfo_bilde

Hva skal til for å lykkes med E-Handel? – Dag 2: Hvordan bygge E-handel

ANFO og Bring inviterer til en webinarserie om hvordan man lykkes med E-handel.

E-handelen har skutt fart og når nye høyder hele tiden – henger du ikke med i svingene nå, kan det fort være for sent. Det er viktigere enn noen gang å ha en plattform hvor dine kunder føler seg velkommen, har lyst til å komme tilbake og ikke minst bli din fremste ambassadør. 

Over fire dager skal noen av landets fremste aktører innen E-Handel fortelle deg hvordan du bør jobbe med innsikt, ha fokus på brukervennlighet, dele sin kunnskap og erfaring om hvordan de bygger sin E-handel og hvordan de bruker kunnskapen til å drive trafikk. 

Her vil spørsmål som “hvilken plattform skal man ha – skal man eie eller leie”, hva skal drive trafikk til mitt nettsted og hvem skal jeg snakke til? Målet er at du skal komme ut med ny innsikt, inspirasjon og nye tanker om hvordan du kan bruke kunnskapen til å videreutvikle din bedrift? 

Sett av 2 timer pr. dag og delta på denne webinarserien og få ny kunnskap og verdifull innsikt fra noen av Norges dyktigste innen E-handel, som du kan bruke i ditt eget E-handelseventyr! 

Slik er webinarserien fordelt på de ulike dagene:

Dag 1 – 14. feb: Innsikt 

Få faglig påfyll og fersk innsikt fra spennende aktører: 
Kantar, Bring Research og Advokatfirmaet Ræder

Dag 2 – 15. feb: Hvordan bygge E-handel

Vi har fått med noen av de fremste innen E-Handel i Norge til å dele sine beste tips og triks med deg. Gjør deg klar for å faglig input fra bedrifter som Curamando, DesignIt, Vipps og Porterbuddy

Dag 3 – 16. feb: Hvordan drive trafikk

Hva som skal til og hva som må være på plass for å få kunder til å besøke nettopp din nettbutikk. Sindre Kjosås, Ocolus og Finch deler sine erfaringer her. 

Dag 4 – 17. feb: Kundecase – Hvordan lykkes med E-handel 

Case, case, case i verdensklasse! Her kommer noen dyktige aktører til å gi oss sine beste “best practice” som vil inspirere og gi faglig inspirasjon til hvordan de har lykkes godt med sin E-handels strategi. Her skal vi bl.a. høre fra Oda med fler.

Program for Dag 2: Hvordan bygge E-handel kommer fortløpende.

Eventsponsor:

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker