Kjære ANFO-medlem!

Vi ønsker dere en riktig god sommer.

Det er sommer og vi i ANFO vil benytte anledningen til å ønske alle våre medlemmer og gode venner i bransjen en strålende sommer.

Dette halvåret har vært utfordrende for ganske mange. For selv om mange har klart seg greit igjennom en litt utfordrende tid, er vi mange som har lett litt forgjeves etter mer varige hyggelige og positive signaler. Forhåpentligvis er ting nå i ferd med å snu. Både det generelle makrobildet og ikke minst ANFO sitt eget Forventningsbarometer viser klare tendenser i en litt lysere retning.

Les Forventningsbarometeret her.

Markedsføringslandskapet er i kontinuerlig endring og dette gjenspeiles ganske tydelig i hva ANFO jobber med og belyser for våre medlemmer. Det siste året har det vært mye Effektprosjekt og AI-opplæring. Det kommer vi til å fortsette med. I løpet av høsten vil vi ventelig kunne vise helt nye og sentrale funn fra Effektprosjektet. Funn som gjør at våre medlemmer kan investere enda klokere. Tillater meg å minne om at den jobben som her gjøres er helt unik i norsk markedsføringshistorie.

Her kan du lese siste nytt fra Effektprosjektet.

Første halvår har vært en hektisk periode i ANFO. Vi har som dere vet en ganske tett faglig kalender med alt fra skoler og konferanser, til konkurranser, prisutdelinger, nettverksgruppemøter og ellers løpende dialog. Takk til alle dere for stort engasjement, gode diskusjoner og ikke minst en faglig energi som gir oss alle en ekstra boost vi alle kommer til å trenge fremover. Fra august er vi i ANFO tilbake helt «nyladet» og klar til innsats for dere, for bransjen og for markedsføringsfaget! 

Takk for et spennende halvår.

Og sist men kanskje minst like viktig. Vil du ha et lesetips for sommeren? Er du en av dem som har ventet på oppfølgeren til «I am Pilgrim/Jeg er Pilegrim» av Terry Hayes. Debutromanen til Terry kom ut i 2013. Ti år etter kom endelig oppfølgeren «The Year of the Locust». Like spennende og like fengslende. Boken kom på norsk i år under navnet «Svermens År». Hele 700 sider med spenning. Jeg klarte ikke å dy meg. Boken som var reservert til noen late feriedager er allerede lest!

Ha en strålende sommer.

Jan Morten i ANFO.

Del dette innlegget: