Gledelig nyhet til alle case-skrivere

Vi utsetter fristen i MarTech Awards til 22. oktober kl. 23:59.

Høsten er en hektisk tid for alle, og vi vil gjerne at så mange som mulig skal få sjansen til å sende inn case – uten at man får skrivekrampe. Derfor utsetter vi fristen med en liten uke, og håper at det gir nok tid til å begynne på og skrive ferdig et eller flere case. Vi ser frem til en spennende innspurt i innsendingsperioden og gleder oss til resten av konkurransen!

Fredrik Pettersson, jurygeneral i MarTech Awards

MarTech Awards er en arena der de som er best i bruken av markedsteknologi virkelig kan få hevde seg. Så hvis du og selskapet ditt har en kampanje, en markedsaktivitet eller noe helt annet som kombinerer teknologi og kreativitet på en sømløs måte, da har dere en case til MarTech Awards. 

Juryen er satt og du kan se oversikten over alle jurymedlemmene her.

– Etter fjorårets lansering og braksuksess gleder vi oss til å se hva bransjen har jobbet med det siste året, sier Julie.

Julie og Fredrik i ANFO er henholdsvis konkurranseansvarlig og jurygeneral i årets ANFO MarTech Awards.

Del dette innlegget: