Årets Foredragsholder 2022-2023

Britt Otterdal Myset fra Deloitte Norge mottok hedersprisen i fjor. Hvem vinner i år?

Hvert år deler vi ut en velfortjent hyllest til en av de fremragende foredragsholderne som har deltatt på et ANFO-arrangement det siste året. Prisen heter Årets Foredragsholder og er en anerkjennelse av enkeltpersoner som har utmerket seg med både foredrag og formidlingsevne i løpet av året.

En av kjernevirksomhetene i ANFO er å arrangere konferanser i en rekke formater. Hittil i år har vi hatt over 2000 gjester, og vi er bare i slutten av august. Det viktigste trekkplasteret til disse arrangementene er selvfølgelig fagpersonene som bidrar til kunnskapsformidling, interessante diskusjoner og som sørger for at bransjen vår holder seg oppdatert. Når foredragsholderne i tillegg klarer å inspirere og engasjere publikum, da er det store sjanser for at man vinner et lodd i kåringen av Årets foredragsholder.

Hedersprisen Årets Foredragsholder er en feiring av ekspertise og en anerkjennelse av kunnskapsdeling og lidenskap for markedsføringens kunst og vitenskap. Vinneren av prisen har vist ekstraordinær dyktighet i å formidle både innsikt, ideer og visjoner som har gjort en betydelig innvirkning på konfenansepublikummet vårt.

Årets Foredragsholder 2021-2022

I fjor var det Britt Otterdal Myset fra Deloitte Norge som vant den gjeve hedersprisen. Begrunnelsen for tildelingen lød som følger: Årets foredragsholder håndterer på et svært høyt nivå kunnskapsformidling i et klima preget av post pandemi der både publikums forventninger, og ikke minst konsentrasjon, har endret seg. En kjempestor gratulasjon til Britt og Deloitte. Det er en kunst å formidle solid kunnskap på en så lett og elegant måte som det Britt gjør!

Les mer om fjorårets vinner her.

Britt Otterdal Myset fra Deloitte Norge da hun vant Årets Foredragsholder i fjor.

Hvem blir Årets foredragsholder 2022-2023?

Å vinne ANFO-prisen Årets Foredragsholder er en heder som viser at markedsføringsverdenen har sterkere stemmer enn noensinne. De står klare til å inspirere, utfordre og lede bransjen inn i en spennende fremtid. Det gjenstår å se hvem som mottar den gjeve prisen i år – men det er mange sterke kandidater, og shortlist offentliggjøres i løpet av kort tid.

Hedersprisen deles ut på Den store annonsørdagen som arrangeres den 12. oktober på Latter. Hvis du ikke allerede har skaffet deg billett, så kan du klikke deg inn her for å se det fulle programmet og sikre deg billett.

Del dette innlegget: