Årets foredragsholder 2021-2022

Årets foredragsholder for konferanseårene 2021-2022 er Britt Otterdal Myrset fra Deloitte Norge!

Gjennom mange år har ANFO kåret Årets Foredragsholder basert på evalueringer og tilbakemeldinger av gode bidragsytere fra våre mange møteplasser. Vi har et høyt aktivitetsnivå med fysiske møteplasser og konferanser, hybridkonferanser, skoler og digitale eventer. Med prisen for Årets Foredragsholder ønsker vi å takke alle våre gode, faglige venner som hjelper oss med en viktig del av vår virksomhet! I et normalt konferanse-år har vi over 100 foredrag og opptredener.

Årets foredragsholder håndterer på et svært høyt nivå kunnskapsformidling i et klima preget av post pandemi der både publikums forventninger, og ikke minst konsentrasjon, har endret seg. En kjempestor gratulasjon til Britt og Deloitte. Det er en kunst å formidle solid kunnskap på en så lett og elegant måte som det Britt gjør!

Britt Otterdal Myrset fra Deloitte er Årets foredragsholder 2021-2022
Fotograf: Eivor Eriksen

Finaleheatet bestod av 15 foredrag. Man havner i denne gjengen ved å få litt bedre tilbakemeldinger enn andre. Finalistene utgjør er et ganske eksklusivt utvalg av foredragsholdere som har hjulpet oss det siste året. Ikke minst viser prisen aktualiteten og bredden i ANFO sitt faglige tilbud. Hele bransjen er veldig godt representert. Tusen takk til alle både i finaleheatet, men en like stor takk til dere andre, som denne gangen bare nesten nådde finalen.

 • Adrien Bjørnskau, RED dentsu X
 • Britt Otterdal Myrset, Deloitte
 • Kristin Selfors, Hyper
 • Elisabeth Haug, Farmasiet
 • Helene Friis, Innovasjon Norge
 • Rune Opdahl, Advokatfirmaet Wiersholm
 • Kim Motrøen, Møller Mobility Group
 • Felix Kruth, Voyado
 • Hans Petter Stub, Whydentify
 • Erik Fossum, Pressfire
 • Ida Tabak, Publicis Group
 • Knut Sverre, Syver Lauritzsen, Petter Lindquist. TRY Creative Tech og Forsvaret
 • Julia Paulsen og Andreas Einesson, Elkjøp Nordic
 • Jo Jørgen Stordal, Point Media
 • Vebjørn Søndersrød, Advokatfirmaet Ræder

Gratulerer nok en gang til årets vinner, Britt Otterdal Myrset fra Deloitte Norge.

Få oversikt over alle som har vunnet prisen Årets foredragsholder de siste 10 årene her.

Del dette innlegget: