Årets Fagperson i employer branding

Megan Strand fra Sopra Steria mottok hedersprisen for sitt eminente arbeid i fagfeltet employer branding.

Årets fagperson har vært en sentral del av employer branding-miljøet i en årrekke. Fagpersonen har bidratt til å heve nivået i hele bransjen gjennom svært synlige tiltak i egen virksomhet, i tillegg til deltagelse på konferanser i regi av blant andre Kampanje og Markedsføringsforeningen, podcasts og aktivitet på LinkedIn.

Gjennom arbeidet i egen virksomhet, sammen med et sterkt team, har hun lagt lista for både intern employer branding og eksterne tiltak – og har hentet hjem et beundringsverdig stort antall priser, i inn- og utland.

Megan Strand er Director Corporate and Employer Branding i Sopra Steria.

– Det er mye hardt arbeid som ligger der hver eneste dag. Så å få en anerkjennelse er kjempegøy, men jeg må jo helt ærlig si at det er ikke jeg alene som fortjener prisen. Det er hele gjengen som jobber med employer branding og merkevarebygging hos oss hver eneste dag som fortjener dette. Det er ikke bare en person aleine som gjør dette. Det er team work og uten støtte og inspirasjon fra hele teamet så hadde vi aldri fått til dette, sier Megan i et intervju med Kom24.

Se hele vinnerovoversikten fra Magnet Awards 2023 her.

Del dette innlegget: