Hvem blir Årets foredragsholder 2021-2022?

Den gjeve prisen Årets foredragsholder deles ut på DSAD - her er de nominerte.

Gjennom mange år har ANFO kåret Årets foredragsholder basert på evalueringer av gode bidragsytere fra våre mange møteplasser. Nå, post pandemi har vi hatt mye å ta igjen. Vi har hatt og har et høyt aktivitetsnivå med fysiske møteplasser og konferanser, i tillegg til hybridkonferanser, skoler og digitale eventer. 

Det å stå på en scene og få feedback fra publikum er motiverende. Det er noe med den umiddelbare responsen du får med publikum i salen. I vår nye hverdag kan et event like gjerne være digitalt. Noe som kanskje er enda mer krevende. Den som vinner prisen Årets foredragsholder har håndtert kunnskapsformidling i et klima preget av post pandemi der både publikums forventninger, og ikke minst konsentrasjon, har endret seg.

Vi setter pris på alle som har hjulpet oss, enten vi snakker om fysiske, digitale eller hybride møteplasser. Det har vært usedvanlig mange gode prestasjoner det siste året. Bare det å komme med i et finaleheat som det vi her presenterer, er en seier!

Marlene Rasmussen, Eventprodusent i ANFO

Finaleheatet består av 18 foredragsholdere som er nominert til prisen. Man havner i dette prestisjefylte heatet ved å ha litt bedre evalueringer enn andre. Regjerende mester er Vebjørn Søndersrød fra Advokatfirmaet Ræder. Vebjørn er faktisk på listen i år igjen. Han er en engasjert venn av ANFO og når vi arrangerer møteplasser hvor markedsføring, markedsrett og personvern er på agendaen er Vebjørn en naturlig mann å gå til. 

Topplisten med de nominerte til prisen viser aktualiteten og spekteret i ANFO sitt faglige tilbud. Det er vi stolte av. Store deler av bransjen er representert. Noen navn er kjente, alle navn er kjære og noen navn er nye bekjentskap for mange av oss.

De aktuelle for prisen Årets foredragsholder 2021-2022 er:

 • Adrien Bjørnskau, RED dentsu X
 • Britt Otterdal Myrset, Deloitte
 • Kristin Selfors, Hyper
 • Elisabeth Haug, Farmasiet
 • Helene Friis, Innovasjon Norge
 • Rune Opdahl, Advokatfirmaet Wiersholm
 • Kim Motrøen, Møller Mobility Group
 • Felix Kruth, Voyado
 • Hans Petter Stub, Whydentify
 • Erik Fossum, Pressfire
 • Ida Tabak, Publicis Group
 • Knut Sverre, Syver Lauritzsen, Petter Lindquist. TRY Creative Tech og Forsvaret
 • Julia Paulsen og Andreas Einesson, Elkjøp Nordic
 • Jo Jørgen Stordal, Point Media
 • Vebjørn Søndersrød, Advokatfirmaet Ræder

Les mer om hvordan Søndersrød opplevde å motta prisen Årets foredragsholder 2019-2021 her.

Vebjørn Søndersrød da han vant prisen Årets foredragsholder 2019-2021

Vi gratulerer alle på listen og ser frem til å dele ut prisen Årets foredragsholder på Den Store Annonsørdagen den 13. oktober.

Del dette innlegget: