God sommer fra ANFO

God sommer fra ANFO

Sommerferien står foran oss og det er tid for å aktivere automatisk svar på e-mailen, la telefonen lade ut og nyte sommerdagene sammen med venner og familie. Her får du litt inspirasjon til sommerukene.

Vi i ANFO ser tilbake på en flott start på 2022. Hittil i år har ANFO flyttet inn i nye lokaler på Telegrafen midt i Oslo sentrum. Vi har arrangert flere store prisutdelinger og konferanser. ANFO Effekt gikk av stabelen i mars, i tillegg til Lov & Rett, MarTech dagen og vår første Employer branding konferanse i kombinasjon med prisutdeling av Magnet Awards. I mars utvidet vi ANFO-teamet med innholdsprodusent Julie, og i september ønsker vi salgsdirektør Thomas velkommen tilbake 100% etter endt foreldrepermisjon.

Inntil da ønsker vi deg en riktig god sommer med alt som hører til av hvilepuls, måkeskrik, solnedganger og sand i håret. Under her har vi samlet noen tips som både gir faglig påfyll og inspirasjon til de neste par sommerukene. 

Riktig god sommer fra oss 🔆


ANFO har vært i Cannes

Fra Paris Hilton til Malawa Yousafzai

Men mest om resesjonsspøkelset, gaming, cookie-døden, creative effectiveness, bærekraft og purpose, web 3.0 og metaverse.

ANFO gratulerer årets marketer-team

Young Lions i Cannes er over for i år. Vi gratulerer marketer-teamet Niroshan Roman og Mathias Flo Hjetland fra DNB med vel blåst konkurranse – håper at de tok med seg masse god læring hjem i bagasjen. 


Sommergave til deg på ANFO-TV

Vi har åpnet konferansene Lov & Rett og MarTech dagen på ANFO-TV slik at du har noe lærerikt å se på gjennom sommerferien. To foredrag som vi kan anbefale er:

«Åpenhetsloven» som Christoffer Bjørnum, seksjonssjef i Forbrukertilsynet holdt på konferansen Lov & Rett.Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli og her er det mange som har en jobb å gjøre – kanskje gjelder det deg også?

«MarTech uten kreativt innhold er som mat uten smak. Tør du la være?» som Camilla Kim Kielland, byråleder i Morgenstern hold på MarTech dagen. Hun forteller bl.a. om hvorfor kreativt innhold er viktig for å skille seg ut i massene. 


Kjøl deg ned i varmen

Is hører selvfølgelig til sommeren – uansett temperatur. Kanskje dette er sommeren du skal prøve deg på å lage isen helt selv?

Vi har plukket ut to gode oppskrifter på hjemmelaget is som absolutt bør testes ut i løpet av ferien!


Nyhetsbrev for inspirasjon og læring 

FouAnalytics – Nyhetsbrevsside på Linkedin som sørger for at du holder deg oppdatert på best practice innen markedsanalyse. Se mer her.

Digiday Newsletter – Velg mellom seks ulike nyhetsbrev som bl.a. gir deg et globalt syn på medie- og markedsføringsindustrien. Se mer her.

ANA Newsstand – Vår søsterorganisasjon i USA rapporterer på nyheter, insikt og trender som interesserer oss markedsførere. Se mer her.


E-bok om metaverset

«The easiest way to understand the metaverse is to think of it as an internet you can step inside». Høres ikke det spennende ut? Vi har skrevet og snakket mye om metaverset hos ANFO denne våren, og det er fortsatt enormt mye å lære om dette digitalet universet. Les e-boken «The future of work in the metaverse» utgitt av Meta for å lære mer. Den er helt gratis og du finner den her.


Høstens ANFO-arrangementer – sikre deg en plass allerede nå

Book billetter til høstens ANFO-arrangementer allerede nå og forbered deg på en spennende høst. Noen viktige datoer du bør holde av er:

✔︎ 1. sept. – konferansen AdTalk
✔︎ 6. & 20. sept. – MFU-skolen
✔︎ 13. okt. – Den store annonsørdagen 
✔︎ 1. des. – Ny konkurranse; MarTech Award

Del dette innlegget: