MarTech_Stack-check_3

Kostnadene ved å gjøre feilinvesteringer er store

Vi gir inntil 2 timers gratis MarTech-rådgivning til ANFO-medlemmer.

Aldri før har annonsører brukt mer penger på MarTech og aldri før har det vært mer usikkerhet rundt akkurat disse investeringene. Vi vet at vi trenger slik teknologi, men hvor mye, hva, hvilke tilbydere skal vi vurdere og ikke minst hvordan bør denne miksen se ut?

Hva kan vi gjøre internt? Hvilke investeringer trenger vi gjøre eksternt? Hvem skal vi egentlig be om råd? Spørsmålene er mange!

Vi i ANFO har den kompetansen du trenger for å bidra i diskusjoner og valgprosesser i din bedrift, og vi er 100% nøytrale og objektive.

Alle ANFO-medlemmer får tilgang på inntil 2 timers MarTech-rådgivning som en del av medlemskapet.

Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet, kontakt Fredrik Petterson på fredrik@anfo.no

Mer MarTech og AdTech fra oss i ANFO

Vi satser på teknologi og setter alltid relevante og viktige tema på agendaen. Nettopp derfor gjennomfører vi også seminarene MarTech 2021 den 12. juni og AdTech 2021 den 19. august. Håper vi sees der!

Nettverk

Vil du bli med i ANFOs nettverksgruppe for MarTech eller AdTech Advanced? HER finner du mer informasjon om våre nettverksgrupper, som er gratis for våre medlemmer. Ta gjerne kontakt med oss på anfo@anfo.no hvis du lurer på noe eller om du ønsker å bli med i ett av nettverkene.

Del dette innlegget: