ANFOEffekt_rigging_1024x500
Det rigges til inspilling av ANFO Effekt hos RedAnt i Sandvika. Foto: ANFO-Thomas

ANFO fremover

Ett år er gått siden vi var nødt til å bli mer digitale. Ett år siden første planleggingsmøte for å legge om til digitale webinarer og eventer. Det var mange spørsmål; hvilket format, hvilke tema, hvilken lengde, på hva slags applikasjon, vil vi få seere, osv?
 
Nå kan vi stolt se tilbake på alt vi har skapt og gjennomført. Erfaringene vi har fått i løpet av det siste året har bare gjort oss bedre, og vi kommer helt klart til å fortsette ha et digitalt fokus i tiden fremover. Det nye digitale løftet har blant annet har ført til at vi har tilgjengeliggjort alt vårt innhold og følgermasse vår har vokst over hele Norge, enten om du sitter i Kristiansand eller Trømsø.

​​​​​​​Faglig tyngde står fortsatt sterkest, og alt innhold vi lager skal være relevant for deg og din arbeidsplass. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ser veldig frem til tiden hvor vi selvfølgelig kan kombinere det digitale med fysiske møteplasser igjen!

Program og foredragsholdere slippes til de respektive eventene når det nærmer seg. Dette gjør vi for å sikre at vi har med oss de beste og mest relevante personene på scenen, slik at du som påmeldt får mest ut av vårt innhold.

«Som du skjønner så planlegger vi mye spennende fremover i ANFO, så følge med!»

Del dette innlegget: