Trygve_Backstage_Cavai_1024x500_v2
Trygve Tellefsen ved opptak i studio til RedAnt.

Dette skjer hos ANFO i februar

Få med deg våre nyeste aktiviteter!

Starten av 2021 har vært, og kommer til å være preget av digitale arrangementer og eventer. Det er viktig for oss i ANFO å levere kvalitet i alt vi gjør, og vi er derfor meget nøye på alt fra planlegging til gjennomføring. Dette kan du lese mer om i en egen sak.

Tematikken vi ser på i 2021 skal være relevant for deg og din arbeidsplass, og eventene er fylt opp av dyktige foredragsholdere med interessante vinklinger. Årets første event handlet om Retail, og gav deg som seer gode tips til hvordan jobbe fremover. Dette ble og meget relevant, da store deler av handelsnæringen i Oslo ble stengt, og flere aktører måtte skape enda bedre opplevelser i nettbutikken. Videre i januar var tech fokus, og det ble blant annet gjennomført intervjuer og webinarer med tech leverandører som kom med tips på konkrete utfordringer.

Først ut

I februar nå kommer tech-fokuset til å fortsette, og det «digitale» står fortsatt i fokus. Det første eventet «Markedsføring og målretting» inneholder problemstillinger vi møter daglig. Nemlig bruken av data. På denne digitale konferansen vil vi høre fra flere aktører om alt fra datainnsamling til bruk av data i markedsføring.

Målet med denne dagen er å gi et godt overblikk over måten vi både ser og jobber med data i dag, og forhåpentligvis sørge for ny og god kunnskap om emnet.

Påmelding:

MARKEDSFØRING OG MÅLRETTING
Dato: 11. februar
Når: kl. 09:00 – 12:00
Hvor: Digitalt
Gratis for ANFO-medlemmer

Så…

Videre i februar vil vi snakke om digitaliseringsprosesser, og den såkalte omstillingen mange går igjennom. Webinaret «Har du trykket på omstillingsknappen» tar opp konkrete problemstillinger som bør besvares nå som hverdagen blir mer og mer digital.

Har du som annonsør tenkt på alle faktorer? Er alt gjennomgått? Og hvordan kan din bedrift sørge for en optimal omstilling.

Påmelding:

HAR DU TRYKKET PÅ OMSTILLINGSKNAPPEN?
Dato: 18. februar
Når: kl. 09:00 – 09:30
Hvor: ANFO-TV
Gratis for alle

I tillegg til dette kommer vi selvsagt til å dele kunnskap og nyheter i form av både blogginnlegg, videoer og SoMe poster med relevant informasjon.

Vi ser frem til en innholdsrik februar, og håper å se deg på eventene.

All informasjon om ANFO-eventer finner du HER


Del dette innlegget: