Berg_v2
Helene Berg Allum, rådgiver og faglig leder i Berg Allum Strategi & Markedsføring

Har du trykket på omstillingsknappen?

Omstilling betyr muligheter og er ikke kun en leders ansvar.

Mange forbinder ordet omstilling med noe negativt. Det trenger det ikke være. Omstilling betyr muligheter! Det betyr at du kommer til å lære noe nytt på veien – og det betyr muligheten for å legge seg i venstrefila og suse forbi konkurrentene. Men da må du være rigget for det. Du må tørre å løfte de store spørsmålene og vite hva du skal gjøre med dem.

I ANFO-webinaret den 11. mars vil vi gå gjennom hvilke spørsmål du bør stille deg, samt gi konkrete tips på hvordan DU kan påvirke omstilling i din bedrift, uansett hvilken rolle du har (nei, omstilling er ikke kun en leders ansvar).

ANFO i samarbeid med Berg Allum Strategi & Markedsføring inviterer til webinar om omstilling. Her får du tips til hvilke spørsmål organisasjonen bør stille seg jevnlig for å henge med. Du får også inspirasjon og konkrete råd for å sikre at du har rett produkt/tjeneste og kommunikasjon i en verden som er i konstant endring.

Om kursholder
Helene Berg Allum, rådgiver og faglig leder i Berg Allum Strategi & Markedsføring.


Om Berg Allum Strategi & Markedsføring:
2010 startet vi det konsulentselskapet vi skulle ønske fantes da vi selv var kunder.

Etter mange år på kundesiden var vi lei av å kjøpe konsulenttjenester ofte preget av tunge prosesser og store innbundne rapporter – det kostet en formue og ble altfor ofte liggende i en skuff. Så i 2010 bestemte Per og Helene seg for å starte det konsulentselskapet de skulle ønske fantes da de satt på kundesiden. Et selskap som hjelper kundene til vekst gjennom konkrete, gjennomførbare tiltak. Cut the crap og kom til poenget.

Vi brenner for marketingfaget og går ”all in” for alle kundene våre. Vi vet at skal du skape resultater, holder det ikke at strategien er god – du må evne å sette den ut i handling. Derfor lager vi handlingsplaner ned i den minste detalj. Kundene våre velger hva de vil gjennomføre selv, og hva de vil ha hjelp til.