Berg_v2
Helene Berg Allum, rådgiver og faglig leder i Berg Allum Strategi & Markedsføring

Har du trykket på omstillingsknappen?

Hvordan står det til med bedriften din? Har du gjort de endringene som må til for å tjene penger i den «nye hverdagen»?

ANFO i samarbeid med Berg Allum Strategi & Markedsføring inviterer til webinar om omstilling. Her får du tips til hvilke spørsmål organisasjonen bør stille seg jevnlig for å henge med. Du får også inspirasjon og konkrete råd for å sikre at du har rett produkt/tjeneste og kommunikasjon i en verden som er i konstant endring.

Om kursholder
Helene Berg Allum, rådgiver og faglig leder i Berg Allum Strategi & Markedsføring.


Om Berg Allum Strategi & Markedsføring:
2010 startet vi det konsulentselskapet vi skulle ønske fantes da vi selv var kunder.

Etter mange år på kundesiden var vi lei av å kjøpe konsulenttjenester ofte preget av tunge prosesser og store innbundne rapporter – det kostet en formue og ble altfor ofte liggende i en skuff. Så i 2010 bestemte Per og Helene seg for å starte det konsulentselskapet de skulle ønske fantes da de satt på kundesiden. Et selskap som hjelper kundene til vekst gjennom konkrete, gjennomførbare tiltak. Cut the crap og kom til poenget.

Vi brenner for marketingfaget og går ”all in” for alle kundene våre. Vi vet at skal du skape resultater, holder det ikke at strategien er god – du må evne å sette den ut i handling. Derfor lager vi handlingsplaner ned i den minste detalj. Kundene våre velger hva de vil gjennomføre selv, og hva de vil ha hjelp til.

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker