Thomas_2020_RethinkRetail_2_1024x500

Årets første event

ANFO sparker i gang det nye året med et heldigitalt event: Rethink Retail.

Vi er endelig i et nytt år og i dag sparker ANFO i gang året med en heldigital konferanse om markedsføring innen detaljhandel: Rethink Retail. Konferansen er spilt inn på forhånd i studio hos vår eventsponsor Schjærven, og ferdigstilt av ANFO.

Over 250 har meldt seg på konferansen, og opptaket vil være tilgjengelig også senere, for deg som ikke har anledning til å følge den fra morgenen torsdag 14.januar.

Selv om vi skriver 2021, betyr ikke det at vi er tilbake til normalen. Det er en lang vei igjen å gå, men fortvil ikke – ANFO har mål om å være minst like relevante som tidligere, til tross for situasjonen vi fortsatt befinner oss i. Fremover vil vi arrangere heldigitale, hybride og etter hvert også fysiske konferanser, i tillegg til nettverksmøter, webinarer, kurs og skoler. Som medlem i ANFO kan du være trygg på at du alltid får relevant, faglig påfyll.

Detaljert program for Rethink Retail finner du HER

Ønsker du å se Rethink Retail, ta kontakt på anfo@anfo.no

Rethink Retail publiseres i sin helhet på den nye tjenesten ANFO-TV. Du kan enkelt navigere mellom de ulike foredragene øverst i venstre hjørne i spilleren. ANFO-TV er et produkt vi i ANFO har benyttet tiden på hjemmekontor på å utvikle, og det er allerede publisert mye godt innhold her. Se ANFO-TV HER

Opptaket av Rethink Retail vil etter hvert legges åpent for alle, noe som ikke er hverdagskost. Vi publiserer mye eksklusivt innhold på ANFO-TV som kun er åpent for medlemmer.

Ønsker du mer informasjon om medlemskap i ANFO? Ta kontakt på thomas@anfo.no

Del dette innlegget:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker