ANFO inviterer til FOMA den 6. juni

Inviter kollegaer og kunder til en uforglemmelig sommerkveld på Fornebu Music and Arts Festival, FOMA. Vi har et eksklusivt antall billetter til den utsolgte Business Loungen – førstemann til mølla! 

Dette blir en festivalopplevelse utenom det vanlige. FOMA byr på musikk, kunst, god mat og drikke, eget pariserhjul, vinunivers, en mengde attraksjoner og ikke minst store konsertopplevelser. 

Som ANFO-medlem har du altså mulighet til å slå kloa i billetter som gir deg eksklusiv tilgang til festivalens Business Lounge. Disse billettene er allerede utsolgt, så det gjelder å være raskt ute! 

FOMA arrangeres for tredje gang i idylliske omgivelser ved Sjøflyhavna på Fornebu 6.-7. juni. Festivalområdet er et unikt univers basert på festivalens grunnpilarer musikk, kunst og gastronomiske opplevelser. Rett og slett den perfekte rammen for årets sommeravslutning, team building eller bare en god anledning for å skjemme bort kollegaer og kunder.

I år vil FOMA også utvide deres unike fokus på vinopplevelser med et eget område hvor flere vinimportører vil være til stede og glede deg med hvert sitt fantastiske utvalg og deres kunnskap om vin. De utvider også vinsmakingen med flere plasser og flere kurs.

Den 6. juni arrangerer vi i ANFO konferansen AI-dagen på den gamle amerikanske ambassaden. Den perfekte avslutning på denne konferansen får du sammen med oss i Business Lounge på FOMA. 

Les mer om AI-dagen her.

Eksklusivt tilbud til ANFO medlemmer

Høres det ut som noe for deg og bedriften din? Vi har tilgang til 50 plasser til den allerede utsolgte Business Lounge den 6. juni. Pris kr. 1895,- per person (inkl. mva). Maks 5 billetter per bedrift.

Hva inngår i billetten?

Sommerkvelden i Business Lounge den 6. juni gir deg:
● Prioritert inngang
● Sitteplasser på reserverte bord i stort telt hele kvelden
● Festivalmeny + to drikkeenheter
● Egne barer
● Eget toalettområde
● Topp stemning og tilgang til festivalområdet
● 900 gjester hver dag i Business Lounge

Program for kvelden

● Dørene åpner kl. 14:00
● Buiness Lounge åpner kl. 15:00
● Matservering fra kl. 16:00 – 19:00
● Første artist går på ca kl. 15:20, siste 23:00

Del denne siden:

Hva skiller de aller beste fra de gode?

Innsikt fra over 1200 markedsføringscaser Det siste året har vi gått gjennom over 1200 markedsføringscaser i forbindelse med ANFO Effekt-prosjektet. Målet med dette prosjektet er

Les mer »

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Del denne siden: