AI-dagen-2024_Eventbildet

AI-dagen 2024

Opplev AI-dagen 2024 – en konferanse med innsikt, inspirasjon og visjoner for fremtiden.  

Kunstig intelligens kommer til å bli helt sentralt for innovasjon og vekst i fremtiden. Vi inviterer deg til å lære mer om hvordan den nye teknologien kommer til å endre samfunnet vi lever i, næringslivet og utdanning.

Programmet for AI-dagen er fullspekket med foredrag fra en rekke eksperter innen AI. Forelesningene er basert på ulike perspektiver og tilnærminger. Dermed får du for en helhetlig forståelse for hvilken rolle AI kommer til å spille i fremtiden – i alle aspekter av samfunnet. 

La oss utforske hva fremtiden har å by på på AI-dagen 2024. 

AI-dagen 2024 er det ideelle møtestedet for alle som er fascinert av fremtiden og som ønsker å utdype sin kunnskap om AI. Delta og lær mer om teknologiens innvirkning på ditt profesjonelle og personlige liv. 

Ekstra tilbud

Som deltager på AI-dagen har du mulighet til å slå kloa i billetter som gir deg eksklusiv tilgang til FOMA-festivalens Business Lounge den samme dagen. Etter AI-dagen tar du deg enkelt til festivalen med buss 31 fra Solli.

FOMA festivalen arrangeres to dager i juni i fantastiske omgivelser ved Sjøflyhavna foran Equinor-bygget på Fornebu. FOMA byr på en festivalopplevelse utenom det vanlige; musikk, kunst, god mat og drikke, eget pariserhjul, vinunivers, en mengde attraksjoner og ikke minst store konsertopplevelser.

Eventsponsor: