ai_event_fullt

Digital Workshop om generativ AI.!

Du blir kjent med revolusjonerende AI-teknologier som ChatGPT, DALL-E, Midjourney og Stabel Diffusion på vår digitale workshop om generativ AI.

Her får du en grunnleggende forståelse av hvordan disse teknologiene fungerer og hvordan de kan brukes for å forbedre markedsføringen din i 2023.

Workshopen arrangeres eksklusivt for ANFO-medlemmer og har et begrenset antall plasser. Er du usikker på om din bedrift er medlem, ta kontakt med Thomas Rønnerud; thomas@anfo.no

Generativ AI er en form for kunstig intelligens som genererer nytt innhold som ligner på eksisterende innhold. Generativ AI kan generere tekst, bilder, lyd. DALL-E, Midjourney og Stabel Diffusion er ulike former for generativ AI. Les mer om den raske utviklingen om AI her.

Eksempler på bilder skapt av AI i Midjourney med søkeordene: Saussage dog with a hat, dansing, realistic photograph. Haute couture fashion portrait, realistic 3D render.

  • ChatGPT er utviklet av OpenAI og det er en modell for å generere tekst. Den er trent på en stor mengde tekst og er i stand til å skape tekst med et naturlig språk basert på en gitt kontekst eller prompt. Teknologien kan brukes til å skape tekst som beskriver eller kompletterer en gitt tekst, til å svare på spørsmål og skape historier.
  • DALL-E, Midjourney og Stabel Diffusion kan brukes til å skape bilder som ikke har eksistert før.

Eksempler på bilder skapt av AI i Midjourney med søkeordene: Image of birdlife in Scandinavia, as if it was taken by professional photographer. Smiling robot assistant with artificial intelligence.

Ikke gå glipp av muligheten til å være i forkant av utviklingen – meld deg på den digitale workshopen i dag for å sikre deg en plass!

Foredragsholder:
Workshopen holdes av Fredrik Pettersson, teknologi direktør i ANFO. Digitalt via Teams/ZOOM.