Nordic Growth Summit

Oslos svar på ikoniske INBOUND conference i Boston. Alle ANFO-medlemmer får rabattert billettpris.

Bruk koden ANFO24 for å motta rabatt når du booker din billett og få kr. 1000,- i rabatt.

Nordic Growth Summit 2024 er Oslos svar på den verdenskjente INBOUND-konferansen i Boston, USA. Det kommer foredragsholdere i verdensklasse, det blir innovasjon og ikke minst blir det en fellesskapsånd som vi kjenner den fra INBOUND – rett til hjertet av Skandinavia.

Sammen med Amesto Growth og Avidly, har TRY Dig gått i bresjen for å arrangere denne konferanse. Samlet, representerer de tre aktørene de største HubSpot-partnerne i Norden.  Målgruppen for Nordic Growth Summit 2024 er C-level markedsførerer, ledere og andre med utpreget interesse for business, data og vekst.

Nordic Growth Summit 2024 blir en smeltedigel av globale markedsføringshoder, teknologiinnovatører, og data-drevne ledere samlet i en av Europas mest dynamiske byer. Konferansen gir en enestående mulighet til å nettverke, lære, og vokse sammen med de beste i bransjen. Dette kan du ikke gå glipp av!

Nordic Growth summit arrangers 11. april på Oslo Blu Plaza.

Del dette innlegget: