Kundeopplevelser som Generasjon Z elsker

Opinion presenterer tre trender som definerer de unges handlevaner på Loyalty Day.

Konferansen Loyalty Day er møteplassen for deg som jobber med lojalitet, CRM og 1-1 kommunikasjon. Konferansen arrangeres 30. november på Plaza og programmet er breddfullt av interessante og svært relevante foredrag.

Blant annet holder Alexandra Palm, analytiker i Opinion, foredrag om hvordan merkevarer kan skape kundeopplevelser som ikke bare imponerer, men også engasjerer og bygger lojalitet blant kundene i Generasjon Z.

Alexandra arbeider med kvalitative prosjekter og problemstillinger. Hun er spesielt opptatt av unge målgrupper, og er en del av teamet som jobber med Opinions trendrapport om unge (UNG).

📸 Alexandra Palm

I foredraget sitt presenterer Alexandra 3 forventninger som definerer de unges handlevaner. Dette er forventninger som de unge allerede har, og som det er helt avgjørende at merkevarer og selskaper leverer på for å gi gode kundeopplevelser i årene fremover.  Her får du en smakebit.

Optimalisering – verden sentrert rundt meg

Generasjon Z krever ikke bare produkter; de ønsker opplevelser skreddersydd etter deres unike behov og preferanser. Personalisering er nøkkelen, og merkevarer som investerer i avansert teknologi, som kunstig intelligens og datasystemer, har en klar fordel. Ved å forstå individuelle preferanser og tidligere kjøpshistorie, kan selskaper tilby produkter og tjenester som virkelig appellerer til den enkelte.

Tillit – hjelp meg å ta trygge valg

Med en overveldende mengde informasjon tilgjengelig, er Generasjon Z mer kritisk enn andre generasjoner. De ønsker å handle fra merkevarer som de kan stole på. Det betyr ikke bare produkter av høy kvalitet, men også merkevarer som fokuserer på gjennomsiktighet og etisk praksis. Merkevarer som deler sine verdier og opprinnelseshistorier bygger tillit hos forbrukeren, og det er spesielt viktig for Generasjon Z.

Tilknytning – fra transaksjoner til interaksjoner

For Generasjon Z handler det ikke bare om å kjøpe et produkt; det handler om å være en del av en større historie. De ønsker å føle seg tilknyttet merket på en dypere måte. Dette oppnås gjennom interaktive kampanjer, brukerengasjement på sosiale medier og aktiv deltakelse i samfunnsprosjekter. Merkevarer som skaper rom for dialog og lytter til sine kunders meninger, bygger lojalitet.

På Loyalty Day 30. november får du høre hele foredraget Hvordan skape kundeopplevelser generasjon Z digger? presentert av Alexandra fra Opinion, og det vil du ikke gå glipp av.

Del dette innlegget: