Generativ AI: fra Sci-fi til virkelighet

Ikke gå glipp av foredraget om den banebrytende teknologien på DSAD.

Den store Annonsørdagen nærmer seg raskt, og vi har et ekstra spennende høydepunkt i vente – Fredrik, vår AI-entusiast og Teknologidirektør, skal holde et foredrag som vil få deg til å se kunstig intelligens (KI/ AI) i et helt nytt lys.

Kunstig intelligens blir stadig mer integrert i hverdagen vår. Det er ikke lenger noe vi bare ser i science fiction-filmer. Vi møter teknologien i alt fra chatbots som hjelper oss på nettsider, til personlige assistenter som svarer på de hverdagslige spørsmålene våre. Det er helt tydelig at kunstig intelligens er her for å bli, og Fredrik er mannen som skal vise oss veien.

Fredrik på frokostseminaret Smart Start, der han snakket om generativ AI.

Det siste året har vi i ANFO satt AI på agendaen. Vi har arrangert fagdager, AI-skoler, holdt presentasjoner, foredrag og debatter. Fredrik har etablert seg som en kunnskapsrik aktør i bransjen, og har holdt et enormt antall foredrag om kunstig intelligens så langt i 2023.

På Den store annonsørdagen den 12. oktober skal Fredrik både avmystifisere begrepet kunstig intelligens, og gi oss en status på hvordan ting ser ut akkurat nå. Han skal belyse hvordan teknologien kan brukes i markedsføring og at maskinene ikke kommer til å ta jobbene våre – vi må bare lære hvordan teknologien kan brukes til vår fordel.

Sett av datoen og kom og bli med på Den Store Annonsørdagen. Fredrik sørger for at du får en informativ og underholdende opplevelse som kanskje kan forandre måten du ser på kunstig intelligens.

Del dette innlegget: