Alle har en Elvis i seg

Når Chris Baréz-Brown entrer scenen på DSAD kan vi forvente et gnistrende foredrag om hvordan man kan få et ekstraordinært liv - både på jobb og hjemme.

Upping Your Elvis-foredragene engasjerer og inspirerer ethvert publikum, og vi gleder oss til det er vår tur på Den store annonsørdagen. Chris er en internasjonalt anerkjent foredragsholder, han har skrevet fire bøker og er en ekspert på velvære og kreativ tenkning. Han er også mannen bak suksesskonseptet Upping Your Elvis!

Chris Baréz-Brown er mannen bak suksessen Upping Your Elvis.

Upping Your Elvis!

Upping Your Elvis mener at livet bør være ekstraordinært. Man tilbringer så mye av livet sitt på jobb, og derfor bør arbeidet man gjør også være ekstraordinært. Selskapet tror på menneskets potensial til å være ekstraordinært, og de tror også at mye av folks genialitet forblir ubemerket. Derfor har de satt seg som mål å hjelpe andre selskaper med å finne frem til de ansattes unike talenter, ta det neste skrittet, eie fremtiden og sørge for at hver dag blir ekstraordinær. Dette kaller Upping Your Elvis! kreativt lederskap.

Blir begeistret av menneskets natur

Chris fascineres av mennesker og hva som driver dem. Han hjelper med å utvikle folks potensiale ved å lære bort hvordan man kan håndtere verden, i stedet for å la den styre dem. Folk forlater foredragene hans med følelsen av å være både inspirerte og energiske. Han gir deltagerne verktøy som gjør det mulig å tenke nytt, i tillegg til at med konkrete ferdigheter for å bruke den nyoppdagede energien på det som betyr mest i deres liv og arbeid.

Chris Baréz-Brown under WFA Global Marketer i 2018.

Upping Elvis er en fest! Han fikk oss alle til å brette og sende papirfly til ham på scenen. Uventet blandt alle de andre businessgubbene som ellers var på scenen. 

Deltaker på Upping Your Elvis!-foredrag

Del dette innlegget: