Mark Adams til DSAD

Nok en gang kan vi ønske den internasjonale stjernen velkommen på scenen!

Mark gjestet oss sist under MarTech dagen 2023 med foredraget How to be Luckiest Brand On Planet Earth. Nå gjester han oss nok en gang! På Den store annonsørdagen den 12. oktober holder han foredraget Shift Happens – The 5 shifts that the best CMOs obsesses over – dette kan du ikke gå glipp av.

Mark Adams under MarTech dagen 2023 på Latter med fullsatt sal.

Seriegründer og tenker

Adams er en seriegründer og prisbelønnet global tenker som befinner seg i skjæringspunktet mellom teknologi, underholdning og merkevarebygging. Han har samarbeidet med A-kjendiser og toppledelsen i flerfoldige selskap for å fremme merkevarevekst og endring. Nå er han Senior Vice President og leder for innovasjon hos VICE Media Group, og er engasjert innen blant annet AI.

Et foredrag om fem paradigmeskifter

Verdenen av merkevarebygging kan virke som en konstant orkan som spinner stadig raskere. Midt i denne volatiliteten har de beste markedsføringssjefene i verden rettet fokus mot de fem grunnleggende skiftene som enhver bedrift som ønsker vekst, må konsentrere seg om.

I underholdende, inspirerende og svært praktiske foredraget deler Mark hva han har lært som rådgiver for noen av verdens mest vellykkede merker og til og med kjendiser. Målet med foredraget er å hjelpe deg og din organisasjon med å forstå hva som virkelig betyr noe blant taktikkfeller som mange bedrifter havner i. Gjør deg klar for å lære om fem kraftige paradigmeskifter som peker ut kursen for kontinuerlig vekst, uansett hva markedsføringsorkanen kaster mot deg neste gang.

Mark Adams er sannsynligvis en av de aller beste foredragsholderne du noen sinne har hørt eller kommer til å oppleve. Han snakker om markedsføring, media og teknologi på sin helt spesielle måte. Og det gjør han på en usedvanlig engasjerende og sjarmerende måte.

Jan Morten i ANFO

Les mer om DSAD den 12. oktober og book billett til arrangementet allerede nå. Du finner all informasjon her.

Del dette innlegget: