Mark Adams til DSAD

Fenomenet Mark Adams vender tilbake til nok en ANFO-konferanse etter fenomenal respons.

Det er med glede vi kan dele at Adams igjen skal gjeste en av våre konferanser. Nærere bestemt Den Store Annonsørdagen som arrangeres 12. oktober på Latter. Dette er konferansen der vi tar temperaturen på annonsemarkedet og inviterer til en dag spekket av foredrag med faglig tyngde, inspirasjon og ikke minst caser med stor næringsverdi. Vi skal også presentere Den Store Annonsørrapporten med funn gjort i bransjen.

I dag er Mark Senior Vice President and Head of Innovation i VICE Media Group. VICE startet som et ganske alternativt ungdomsmagasin i Canada midt på 90 tallet, og har siden utviklet seg til et multimilliardselskap med fokus på ungdomsmedia. Det som en gang startet på et lite kontor i Quebec er nå erstattet med kontorer i 40 land, og Mark styrer selv kontoret i Dubai.

Mark Adams på scenen under ANFO-konferansen MarTech dagen tidligere i år.

Mark Adams er en serie-gründer og prisbelønt tenker inne teknologi, underholdning og merkevarebygging. Han har jobbet med kjendiser og toppledere, og drevet merkevarevekst med stor suksess. Hans hjemmebane er krysningspunktet mellom teknologi, underholdning, innovasjon og markedsføring. 

Mark Adams er sannsynligvis en av de aller beste foredragsholderne du noen sinne har hørt eller kommer til å oppleve. Han snakker om markedsføring, media og teknologi på sin helt spesielle måte. Og det gjør han på en usedvanlig engasjerende og sjarmerende måte.

Jan Morten Drange, daglig leder i ANFO

Del dette innlegget: