Innsendingsrekord i Magnet Awards

Svært pen økning mot fjoråret!

Konkurransen ANFO Magnet Awards er en årlig konkurranse som anerkjenner fremragende prestasjoner inne employer branding. Konkurransen gir arbeidsgivere og byråene deres mulighet til å vise frem sitt beste arbeid med å skape en attraktiv arbeidsplass både for eksisterende og potensielt nye medarbeidere. 

– I år har vi fått en helt overveldende respons på konkurransen, sier Julie Rønning-Arstad, konkurranseansvarlig for Manget Awards i ANFO. Vi fikk inn rekordmange case og landet til slutt på 72. Det er vanvittig gøy! Employer branding er satt på kartet og jeg tror at mange virksomheter virkelig har fått øynene opp for faget. 

Julie Rønning-Arstad, konkurranseansvarlig for Magnet Awards i ANFO og Jan Morten Drange, daglig leder i ANFO.

I Magnet Awards konkurrerer man i kategoriene 

 • Årets helhetlige employer branding 
 • Årets kampanje overfor egne medarbeidere
 • Årets kampanje overfor erfarne
 • Årets kampanje overfor studenter
 • Årets stillingsannonse
 • Åpen klasse
 • Årets fagperson for employer branding 

Les alle kategoribeskrivelsene her.

– Det har skjedd et skifte der flere og flere virksomheter oppdager viktigheten av et godt employer brand. Nå som arbeidsmarkedet er svært presset, samtidig som etterdønningene fra pandemien begynner å legge seg, ser man hvor avgjørende det er å tiltrekke seg de riktige kandidatene, og ikke minst å holde på de gode hodene man allerede har, sier Julie. 

I dag starter juryeringsarbeidet for årets Manget-jury og mot slutten av mai slippes shortlist for hvilke innsendere som potensielt kan gå av med seieren i sin kategori. Juryen er satt sammen av fagpersoner fra flere store virksomheter som har posisjonert seg som spydspisser innen employer branding-faget. Juryen består av:

 • Ellen Jorun Bergem, Obos
 • Hanne Revholt, Skatteetaten
 • Håkon Svebakk, DNV
 • Kjersti Alnes, Amesto Marketing
 • Kristin Selfors, Hyper
 • Lykke Renee Skimten, Gjensidige
 • Nana Stojanovic, Sopra Steria
 • Tonje Sandgrind Refvik, DNB
 • Carlo Duraturo, Universum
 • Christian Scheen, Skanska
 • Henriette Bale, Tine
 • Rune Skrindo, Amedia
 • Hans Petter Stub, Whydentify (jurygeneral)

– Det er veldig hyggelig for oss i ANFO at Magnet Awards har etablert seg så tydelig i bransjen, og at vi har gått fra 47 case i fjor til 72 case i år. Det er kommet meg for øre at listen over innsendere består av svært sterke aktører og at det er lagt ned mye godt arbeid. Dette sier noe om hvor viktig slike konkurranser er og at det henger høyt å kunne hente hjem et metall eller to, sier Jan Morten Drange, daglig leder i ANFO.

Del dette innlegget: