Marie fra Orkla til topps på The Drum’s Future 50!

Vi gratulerer stjerneskuddet Marie Mauseth i Orkla med en plass på den eksklusive Future 50 listen til The Drum.


The Drum, en av verdens mest sentrale medieaktører for oss som jobber med markedsføring, og WFA (World Federation of Advertisers) samarbeider hvert år om å lage en liste over «verdens beste» unge markedsførere. Listen har det prestisjefylte navnet Future 50, og i tillegg til å være spesielt talentfull skal man være under 30 år og ha jobbet på kundesiden med brand marketing de siste 18 månedene.

Se hele Future 50-listen her.

Gratulerer til Marie og Orkla

Marie Mauseth har en mastergrad fra Handelshøyskolen BI i Oslo, og hun begynte å jobbe som intern i Orkla da hun var student tilbake i 2018. I dag er hun produktgruppesjef i Orkla Confectionery & Snacks, og hun har til tross for sin unge alder allerede har hatt flere stillinger i selskapet.

Marie har hatt en sentral rolle i mye av Nidar sitt arbeid de siste årene, og hun har vært en viktig person i markedsavdelingen hos Orkla Confectionary & Snacks. Suksessene er mange, bla innovasjonsprosesser, reposisjoneringscase, forskningsprosjekter og kampanjer. 

📸 Marie Mauseth i Orkla

I 2022 vant Marie og hennes kollega Henrik Norem, Cannes Young Lions Marketers. Ikke bare vant de den lokale konkurransen i Norge, men de vant også den internasjonale finalen i den globale Young Lions-konkurransen for markedsførere! De var det første teamet fra Norge som vant denne prestisjetunge konkurransen.

WFA bruker sitt nettverk, herunder ANFO, for å bistå med utarbeidelsen av «longlist» til oversikten. Listen konkretiseres  gjennom nominasjoner, innsendelser og anbefalinger fra The Drum´s nettverk, fra WFA og WFA sine medlemmer.  Siste fase er en større prosess i The Drum. Resultatet er listen Future 50. Altså en toppliste over de bestee unge markedsførerne i verden.

Vi i ANFO er selvsagt veldig stolte over at vi kan ha en liten rolle her. Gratulerer til Marie, gratulerer til Orkla og gratulerer til hele det norske markedsføringsmiljøet.

Jan Morten Drange, ANFO

I 2022 fikk Emilie Berg Kaasin fra DNB en plass på Future 50. Vi var veldig stolte den gangen også! Les mer om det her.

Del dette innlegget: