Knud_Fahrendorff_4_1024x500
Foto: Eivor Eriksen

Godt tilbud fra Byråvalg!

ANFO-medlemmer får 15% avslag.

Det lønner seg å være ANFO-medlem. Det vet alle som setter pris på alt det vi på vegne av våre medlemmer engasjerer oss i. Du vet sikkert også at ANFO er en av to engasjerte eiere (vår partner her er Teft) av Byråvalg.

Byråvalg hjelper annonsører med valg av nye byråer og evaluering av eksisterende byrårelasjoner. Dette har vi gjort siden 2018. Siden den gang har vi hjulpet et solid antall kjente norske merkevarer med å finne seg nye byråpartnere. Her snakker vi altså kreative byråer, mediebyråer, design- og PR byrå. Vi er meget glade og stolte av den tillitten markedet har gitt oss, ikke minst de vi har fått av feedback fra av både kunder og deltagende byråer. Selv tapende byråer skryter av prosessen og den konstruktive tilbakemeldingen de får etter en prosess med Byråvalg.

Vi er mange som vet at det lønner seg å la Byråvalg styre prosessen. Ingen har bedre oversikt over den norske byråbransjen enn Knud Fahrendorff, leder i Byråvalg!

Ved avtale inngått fra nå og ut 1. kvartal i 2023 får alle ANFO-medlemmer 15% avslag på markedets beste prosesser fra Byråvalg.

Ta gjerne kontakt med daglig leder i Byråvalg, Knud Fahrendorff – knud@byravalg.no eller 952 83 101


Byråvalg, først etablert som Elect i 2018, ble til Byråvalg i 2022. Les mer om oppkjøpet HER

Del dette innlegget: