Elect kjøper Byråvalg og endrer navn

- Vi er fortsatt ikke veldig store, men vi jobber målrettet til det beste for hele markedet, sier Jan Morten om oppkjøpet.

Elect AS som er eid av ANFO og Teft Consulting kjøper selskapet Byråvalg AS. Byråvalg har siden 2012 jobbet med byråvalg for merkevarer i det norske markedet. Elect AS er representert i samme marked, og har siden starten i 2018 hatt betydelig fremgang og tatt del i sentrale byråvalgskonkurranser (reklame-, medie- og PR byråer) i mange forskjellige bransjer.

Knud Fahrendoff i Byråvalg og Jan Morten Drange i ANFO.

Daglig leder Knud Fahrendoff i Elect AS, nå Byråvalg AS forteller: “Vi fikk en mulighet for å ta over selskapet som vi har valgt å benytte oss av. Vi tar ikke bare over selskapet, men også navnet siden det så presist beskriver hva vi allerede gjør.”

Jan Morten Drange, daglig leder i ANFO og styreleder i Byråvalg uttaler:
“Selskapet har siden oppstarten i 2018 etablert seg godt i markedet innen byråvalg og evaluering av eksisterende annonsør/byrårelasjoner. Vi har fått meget gode tilbakemeldinger fra både annonsører og fra byråer som har deltatt i byråvalgsprosesser som har vært ledet av Elect, nå Byråvalg. Vi er meget glade og stolte av å ha få tillit fra både store og mellomstore annonsører med kjente merkevarer innen mange forskjellige bransjer.

Elect, nå Byråvalg har bidratt med innsikt om byråverden og kombinert det med en inngående kjennskap til det indre livet hos annonsøren. Med denne innsikten er vi i stand til å lede smidige og effektive prosesser for begge parter.”


I forbindelsen med virksomhetsovertakelsen og følgende navnebytte har det blitt utviklet ny grafisk profil og nettsider – se www.byråvalg.no

Del dette innlegget: