Æresprisen i Magnet Awards 2022

Juryen tildelte Hans Petter Stub Æresprisen på årets Magnet Awards.

For første gang i Magnet Awards-historien har juryen valgt å dele ut en ærespris. Den heldige vinneren ble konkurransens egen jurygeneral Hans Petter Stub, som tydelig beveget mottok den gjeve prisen på prisutdelingen i Magnet Awards 16. juni.

Hans Petter Stub mottok Æresprisen på Magnet Awards 2022.

Jeg er beæret, naturligvis. Litt brydd også, men mest beæret. Det er stas å bli anerkjent for å ha bidratt til at dette faget har fått økt oppmerksomhet. Jeg har jobbet dedikert med det i 10 år nå, og det som fremsto som et noe dristig valg da, har vist seg å være klokt.

Hans Petter Stub om å vinne Æresprisen i Magnet Awards

Hans Petter understreker samtidig at han ikke har jobbet i et vakuum. – Jeg hadde aldri jobbet med dette faget om det ikke hadde vært for kolleger å kaste ball med, kunder å løse utfordringer med og konkurrenter å måle krefter med, sier Stub.

Jurybegrunnelsen for tildelingen av Æresprisen

Æresprisen går i år til en av de mest erfarne og fremtredende fageksperter innen employer branding, og til en som har satt fagfeltet på kartet de siste 10 årene.

Han har forelest om employer branding både på høyskoler og universiteter, og holder EB-kurs i regi av HR Norge. Han har skrevet et titalls ekspertkommentarer for de store mediene, skrevet mange innlegg og blir stadig intervjuet om emnet. Han elsker å holde foredrag i inn- og utland, aktiv i podcasten Rekrutteringsrådet, og holder støtt og stadig kurs om stillingsannonsering for et bredt spekter av kunder.

Hver tirsdag legger han ut videosnutten «tanke på en tirsdag» på LinkedIn, som tar opp ulike synspunkter og vinklinger på faget. Han gjør mer enn å bare dele en artikkel eller gode sitater – hans tanker er originale tanker ment for å flytte bransjen fremover.

Æresprisen tildeles Hans Petter Stub fra Whydentify for lang og tro tjeneste i sitt engasjement for å løfte bransjen.

Hans Petter Stub under sitt foredrag på årets Magnet Awards

Se hele vinneroversikten fra Magnet Awards her.

Del dette innlegget: