ANFO Bauer Medias merkevarepris 2021

Solo vant Bauer Medias Merkevarepris

Bauer Medias Merkevarepris gikk til Solo – En vekstreise i et cola-dominert marked. Bak caset står Solo, Ringnes AS, Initiative og Try.

Årets vinner av Bauer Medias Merkevarepris illustrerer på en svært god og inspirerende måte hvordan merkevarebygging og posisjonering har vært vesentlig for å bygge mental penetrasjon og fysisk handling. Innsiktsarbeidet er grundig både når det gjelder marked og målgruppe. Det er et solid kommunikasjonskonsept og et effektivt medieuttak. Caset viser til gode resultater på alle målsettinger – tross moderate budsjetter og hard konkurranse i kategorien. Juryen er imponert over arbeidets langsiktighet, evne til å tenke smart, valg av kanaler, tørre å teste konsepter, og ikke minst timing på det taktiske uttaket.

Se alle vinnerne fra ANFO Effekt her.

Del dette innlegget: