ANFO Effekt Årets birøkter

Årets birøkter

Historiens femte Årets Birøkter gikk til Lerum for deres formidable resultater, tross små budsjetter.

Hedersprisen Årets Birøkter kan tildeles en person eller virksomhet som har vært en ekstraordinær bidragsyter til bransjens faglige utvikling generelt, og til ANFO Effekt spesielt gjennom flere år. Prisen har vært med i ANFO Effekt helt siden starten for 10 år siden, men i de ni årene frem til nå har den kun blitt delt ut fire ganger. Dette er altså en pris som henger usedvanlig høyt!

Prisen ble første gang delt ut til Svein Larsen fra daværende Futatsu, nå Atyp, for en utrettelig kamp for effektiv kommunikasjon i mange år. Neste gang ble prisen gitt til Torstein Rafgård i OMD. Han er toppsjefen i et byrå som har dominert vinnerlistene i ANFO Effekt siden starten. Den tredje Årets Birøkter ble delt ut til Espen Haugen og Anders Erikson fra Kitchen, som stod bak Effektboken. I 2020 var det DNB sin markedsavdeling som vant hedersprisen for sitt solid arbeid over mange år og for å ha preget ANFO Effekt sine resultatlister siden oppstart.

I år mottok Lerum hedersprisen Årets Birøkter for å ha inspirert oss gjennom en årrekke, i tillegg til å kunne vise til svært gode resultater selv med små budsjetter. Det er imponerende å se hva Lerum har fått til og vi lar oss sjarmere av sognamålet som er en del av deres varemerke. Dette er en sann mester og vi gratulerer så mye!

Se alle vinnerne i ANFO Effekt her.

Del dette innlegget: