YL_forside

Young Lions 2022 – Marketers Competitions

Cannes Lions er for markedsføreren alt hva man kan drømme om. Det ligger liksom i navnet. International Festival of Creativity.

Cannes Lions er for markedsføreren alt hva man kan drømme om. Det ligger liksom i navnet. International Festival of Creativity. Her møter du spennende mennesker fra hele verden og alle deler av bransjen. Festivalen er fullpakket med foredrag, work shops, fester, planlagte møter, spontane festligheter og tilfeldige møter. Trenger du inspirasjon som markedsfører, og hvem gjør vel ikke det, finnes det neppe en bedre arena enn Cannes i slutten av juni!

Hvert år sponser ANFO den delen av konkurransen Young Lions som retter seg til unge markedsførere på annonsørsiden. Gjennom en casebasert konkurranse er det ANFO sin veldig hyggelige oppgave å få frem ungt markedsførings team fra en av våre medlemmer. 

ANFO sin jury består av norske annonsører som kårer et vinnerteam til å representere Norge i den internasjonale konkurransen. Forutsetningen for å delta er at du er annonsør og at begge deltagerne er under 31 år. Caset som briefes tar utgangspunkt i en aktuell problemstilling, i år presentert av Mental Helse Ungdom. Det handler følgelig om unge menneskers mentale helse. Presentasjonen og Q&A som er på 10 min gjøres foregår på engelsk. Vi snakker jo om en internasjonal konkurranse. 

Vi har nå kommet til den fasen hvor fire team har presentert for juryen:

  • Megan Muravez og Siri Rygh Jerndahl fra Orkla Confectionary & Snacks
  • Stine Charite Trzcinski Thendrup og Stina Pettersen fra Norsk Rikstoto
  • Niroshan Roman og Mathias Flo Hjetland fra DNB
  • Helene Røiseland Strømme og Marte Slaastad Rudberg fra Storebrand.

Gratulerer så langt til alle her.

Juryen vet nå hvilket team de har kåret som vinner. Vi andre må vente til ANFO Effekt prisutdeling den 17. Mars for å få svaret. Det eneste juryen har fortalt oss så langt er nemlig; «Det er usedvanlig høyt nivå på konkurransen i år!» Akkurat det overrasker ikke oss. Vi vet nemlig hvor mye hvert eneste team legger ned i denne konkurransen.

Tusen takk for hjelpen til årets jury!

  • Hanne Hollstedt, Schibsted
  • Jørgen Baardsen, Brødrene Dahl 
  • Jaroslava Juricova-Olsen, Salmon Brands
  • Line Torp, Mental Helse Ungdom
  • Hanne Gilje Sekse, Try Opt

Her kan du lese mer om invitasjonen og selve konkurransen her

Del dette innlegget: