▲ SE TEASER

Hjelp til riktig in-house kompetanse

Hvordan bør miksen være mellom interne resurser og byrå?

Det er en økende etterspørsel etter kompetanse innen digital markedsføring samtidig som det er en knallhard konkurranse om markedets oppmerksomhet. Mange bygger opp egne in-house avdelinger og aldri før har kompetanse innen betalt annonsering, SEO, CRO og Google Ads vært så ettertraktet som nå.

På ANFO-seminaret «Slik ansetter du SEO, CRO og Google Ads-spesialister» her får du gode råd og tips om hva du trenger for å bygge opp og få tak på riktig in-house kompetanse. Vi skal innom mange relevante tema:

  • Inhousing strategi
  • Rekrutterinsprosess
  • Hvordan bør annonsene se ut
  • Preboarding
  • Forholdet mellom internresurser og byrå
  • Hvordan shoppe byråtjenester

Det er fornuftig å utforske in-housing, men hvordan skal du bygge en fullverdig rigg som er på nivå med de råeste byråene i markedet? Skal du velge å ha noe «innomhus» og hente resten utenfra?

Webinaret skal svare på følgende spørsmål:

  • Hvilken kompetanse bør du ha på huset?
  • Hvilke faglige krav skal stilles?
  • Hvordan måle, motivere og belønne?
  • Hvordan utvikle kompetanse, beholde dyktige folk og tiltrekke talent?

Webinaret ledes av noen av de mest anerkjente innen sine respektive fagfelt i Norge, som nå har etablert selskap Rocket. Et nytt byrå som foruten å jobbe med SEO, CRO og betalt annonsering, også jobber med rekruttering av spesialister innen nevnte disipliner.

Del dette innlegget: